Ve İngilizler Beşiktaş'ın teklifine cevap verdi!

Bu sezon hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Jeremain Lens için Sunderland'den Beşiktaş'a cevap geldi.

Ve İngilizler Beşiktaş'ın teklifine cevap verdi!
Ve İngilizler Beşiktaş'ın teklifine cevap verdi!
GİRİŞ 28.07.2017 15:00 GÜNCELLEME 28.07.2017 15:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Premier Lig'de küme düşen ve bu sezon Championship'te mücadele edecek olan Sunderland, Beşiktaş'a Jeremain Lens transferi konusunda ret cevabı verdi. 

İngiliz SkySports'ta yer alan habere göre; Sunderland, Beşiktaş'ın Lens için yaptığı teklifi düşük buldu ve Siyah Beyazlılar'a ret cevabı verdi. Sunderland'in, Lens'i yeniden kiralamak niyetinde olmadığı ve kesinlikle satmak istediği belirtilirken Beşiktaş'ın teklifinin ne kadar olduğu ise yazılmadı. 

İki sezon önce Dinamo Kiev'den 12 milyon euroya Sunderland'e transfer olan 29 yaşındaki Hollandalı, geçebn sezon Premier Lig'de üç maça çıktıktan sonra Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelmiş ve 38 maçta 5 gol, 17 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR 2
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret başkan yola getirir bunları
    Cevapla
  • rfattt 6 yıl önce Şikayet Et
    kiralayamadılar bi türli marceloyuda sattılar, 10 milyon euroyu verseler abubakara 25-30 a satarlar ilerde adam genç , cenk ten tık yok hazırlık maçında şenol hoca kendimi atacak, rakipler ne kadar transfer yaptı, karambolden golcu daha gelecek maçlar başlıyo , lens ve abubakar alınması lazımm, hazırlık maçları ortada
    Cevapla