Şenol Güneş: Savunmayla çok işimiz var

Beşiktaş Çin'in Zhuhai şehrinde Schalke 04 ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-2 kaybetti.

GİRİŞ 19.07.2017 18:25 GÜNCELLEME 20.07.2017 10:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hazırlık karşılaşması sonrası değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş savunma hatalarını öne çıkartarak Saha koşullarından çok hava koşulları tempoyu engelledi. Denk giden oyunda savunma anlayışında gereksiz pozisyonlar verdik. Savunma anlayışında çok işimiz var. Böyle temposu düşük bir maçta gol yememek gerekirdi. Yediğimiz gollerde eksiklerimiz olduğunu gördük.Nemli havada, sezon başı olmasına rağmen oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Futbol adına ölçü değil, üzerine çok şey koymamız gerekiyor. dedi.

Oğuzhan Özyakup'un sakatlanmasından sonra Pedro Franco'yu kurallardan dolayı oyuna alamadığını belirten Güneş Kural öyleyse öyledir ama takımları eksik bırakmamak lazım. Futbolcu sağlığını tehlikeye atmamak lazım. O zaman niye su molası veriyorsun. Oğuzhan'a darbe geldi. Devam etmesi risk olabilirdi. Uzun bir seyahat de var. O yüzden oyundan aldım.ifadesini kullandı.

Çinli taraftarlara da değinen Güneş Burada olmaları sevindirici. Son yıllarda futbolu daha çok ön plana çıkarmaya çalıştılar. Böyle bir havada iki yabancı takımı izlemek adına güzel. Futbola ilgileri var. Kendi ligleri oynanıyor, buna rağmen hazırlık maçına gelmeleri sevindirici. diye konuştu.

Çin seyahatini tamamlayan Siyah Beyazlılar maçın ardından Türkiye'ye dönmek üzere yola çıktı.

YORUMLAR 3
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başıdır ve normal bu futbol , ideal kadrodan 5 eksik var ; Quaresma , Pepe , Gökhan , Talisca , Abubakar .
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Komiksin şenol hoca 2 yıldır her maç sonu aynı yorumu yapıyorsun, gol yemediğimiz maç yok,
    Cevapla
  • muhtar 6 yıl önce Şikayet Et
    besiktas,in oyununu hic begenmedim,,begenen varsa söylesin..
    Cevapla