UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber! Men...

UEFA Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Lyon maçından sonra aldığı 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezasına yaptığı itirazı reddetti.

UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber! Men...
UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber! Men...
GİRİŞ 17.07.2017 16:27 GÜNCELLEME 17.07.2017 16:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA resmi sitesinden yapılan açıklamada Beşiktaş'ın itirazının reddedildiği ifade edildi. Lyon - Beşiktaş maçı öncesi çıkan taraftar olayları sebebiyle temsilcimiz 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men ve 100 bin euro para cezası almıştı.

Bu karar sonrasında Beşiktaş taraftarının 2 yıl süreyle karışacağı bir tribün olayında Siyah-beyazlı kulüp Avrupa'dan men cezasıyla karşı karşıya kalacak.

ŞİMDİ NE OLACAK?

UEFA Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'ın 2 yılı ertelemeli 1 yıl men cezasına yaptığı itirazı reddetmesi camiaya bomba gibi düştü.  

Başkan Fikret Orman'ın Hukuk İşlerinden sorumlu yönetici Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 13 Temmuz'da bizzat giderek savunma yapması da UEFA'nın görüşünü değiştirmedi ve '2 yıl ertelemeli 1 yıl men' kararı aynen yürürlüğe girdi.

Bu karar yöneticiler tarafından 'büyük haksızlık' olarak değerlendirilirken UEFA'nın Türk kulüplerine uyguladığı çifte standardın bir kez daha belgelendiği de dile getirildi.

YÖNETİMDEN RADİKAL KARAR YOLDA

Bunun yanı sıra Beşiktaş Yönetim Kurulu cezanın ilk açıklandığı 19 Nisan tarihinden itibaren düşünmeye başladıkları radikal bir kararı da hayata geçirmeyi şimdi daha net bir şekilde gündeme alacak. Bu radikal karar ise 2 yıl boyunca Avrupa Kupalarında 'deplasman maçlarında taraftar hakkından vazgeçmek' olacak. Önümüzdeki haftalarda yapılacak yönetim kurulu toplantılarında 'deplasmanda taraftar hakkından vazgeçmeyi' enine boyuna tartışacak olan yönetim çok büyük bir ihtimalle bu kararı uygulamaya geçirecek ve 2 yıl boyunca deplasman maçlarında taraftar hakkını kullanmayacak.

Beşiktaş yönetimi bu kararı Şampiyonlar Ligi sayesinde kazanılan ve 30 milyon Euro'yu geçen gelirden olmamak için en ufak bir riske girmemek adına almayı düşünüyor.

YORUMLAR 7
  • hakkettik 6 yıl önce Şikayet Et
    bir besiktasli olarak bunu hakettik diyorum hatta az bile vermisler . trabzon macinda canli sahidim mesale yaksalar neyse milletin canina kastedecek sekilde alt tribunlere attilar . polis mac sirasinda tribunu bosalmak zorunda kaldi az daha birisinin kafasina gelecekti. onu yapanin ben besiktasli oldugunu bile zannetmiyorum.ve mesale firlatma isini en cok da biz yapiyoruz canilikten baska birsey degil
    Cevapla
  • kurtuluş 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir emsal karar ingilizler gibi holigan kaynağı olan bir lige uygulandımıda bize uygulanıyor. çifte standart var siyasi de işin içinde Türk üz diye hep ezmeye çalışırlar. içimizdeki irlandalılarda buna alkış tutar. fark yapmaz. NE MUTLU TÜRK ÜM DIYENE.
    Cevapla
  • bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    dış sahaya taraftar gitmemesi en doğrusu. sorumluluk tamamen onların olsun.
    Cevapla
  • Boşsun 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen durumun vahimiyetinin farkında değilsin
    Cevapla
  • gokhan 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi taraftar düşünsün. takımını düşünen bir daha böyle olaylara kalkışmaz
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl iş bu. Olay Lyon sahasında ceza Beşiktaş'a. Her yerde Avrupa Medeniyetinin (Orman Kanunu) çifte standartı.
    Cevapla
  • 58 plaka 6 yıl önce Şikayet Et
    Mizah bey Yaşın yanında kuru yandı Allah korusun, hiligan taraftara çıkar bir iş yapar açısını bjk vermek zorunda kalır Allah korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle