Oğuzhan Özyakup açıkladı! Transfer...

Beşiktaş'ta kaptanlar, Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup basın toplantısı düzenledi.

Oğuzhan Özyakup açıkladı! Transfer...
Oğuzhan Özyakup açıkladı! Transfer...
GİRİŞ 11.07.2017 14:36 GÜNCELLEME 11.07.2017 14:38

Basın toplantısına siyah beyazlı ekibin bu sezon giyeceği 3 yıldızlı formaları giyerek çıkan 3 futbolcunun açıklamaları şöyle:

TOLGA ZENGİN

SOSYAL MEDYADAN 5-10 YAŞINDA...

"Geçen sene şans bulamadım. Bulduğum zaman da elimden geleni yaptım. Futbolda bazen istemeden şeyler oluyor. Sakatlıklar oluyor. Bu bir yarış. Hepimiz çalışacağız. Bundan Beşiktaş'ımız faydalanacak. 34 yaşındayım. Sosyal medyadan 5-10 yaşında olan çocukların yazdıklarına çok bakmayın"

BU SENE GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ

"Bize gelen oyuncular yeteneklerin yanında karakter olarak düzgün insanlar. Yönetimimiz buna dikkat ediyor. Maalesef futbolun içerisinde bazı arkadaşlarımız ile yollar ayrılıyor. Bu sene de olabilir. Gidenlerin yerine onlar kadar kaliteli oyuncular gelecektir. Geçen sene gruptan şanssız bir şekilde çıkamadık. Bu sene çıkmak istiyoruz." 

ÜST ÜSTE 3 SENE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

"İki sezon önceki şampiyonluğumuzda stadımızın olmaması, dış sahada çok maç yapmamız daha anlamlı oldu. Geçen seneki şampiyonluğumuz 3. yıldız için önemliydi. Bu sene de üst üste 3 sene şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluğun tadı çok farklı. Bir sene emek veriyorsun ve karşılığını almak istiyorsun. Bu senede 3. şampiyonluk için çalışacağız."

HOCAMIZI İYİ ANLIYORUZ

"Hocamız daha iyisini yapmamızı istiyor. Eğitici bir yapısı olduğu için çok nadir şekilde her şeyi güzel yaptınız der. Biz de hocayı iyi tanıdığımız için onu iyi anlıyoruz."

BİRİ ALINIRKEN ÖTEKİLERİN EMEKLERİNİ YOK SAYMAYALIM

"Bizim elimizdeki forvet Cenk Tosun, milli takımın futbolcusu. Bir şey yazarken Cenk'in katkıları da konuşulmalı. Yöneticilerimiz tabii ki en iyisini alacaklardır. Birini alırken de ötekilerin emeklerini yok saymayalım."

OĞUZHAN ÖZYAKUP

BEYAZ FORMAYI GÜZEL BULDUM

"Yeni sezon hayırlı olsun. Yoğun bir tempoda çift idman ile devam ediyoruz. Kazasız belasız yeni sezona hazırlanmak istiyoruz. İnşallah en iyi şekilde yeni sezona hazırlanırız. Ben de beyaz formayı güzel buldum. 3 forma da gayet güzel"

10 NUMARA AÇIKLAMASI

"Numara konusunu takım içerisinde konuşmadık. Herkesin istediği numaralar vardır. İlk resmi maça kadar kendi eski numaralarımız ile devam edeceğiz. Ondan sonra net bir cevap verebiliriz"

BELKİ BİR GÜN BAŞKANIMIZIN REDDEDEMEYECEĞİM BİR TEKLİF GELEBİLİR

"Son 1-2 aydır transferim hakkında cevap veriyorum. Beşiktaş'ta bu sene de şampiyon olmak istiyoruz. Beşiktaş benim ailem. Buraya ne kadar bağlı olduğumu herkes biliyor. Aynı zamanda Avrupa'da kulüp hedefi olduğumu herkes biliyor. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Belki bir gün başkanımızın reddedemeyeceği bir teklif gelebilir. O karar ona kalmış. Bu sene şampiyon olmak istiyorum. Avrupa Ligi'ndeki başarımız ve Lyon maçındaki üzüntümüz benim içimde kaldı. "

SAMET HOCA ZAMANINDA...

"Geçen sene şampiyon takımdan 4-5 kişi farklı yerlere gitmişlerdi. Biz yine eksik kadro ile başlayıp, kampın son döneminde kapadık. Çok karakterli bir takıma sahibiz. İyi bir arkadaşlık var. Buna katılan oyuncular da karakterli insanlar oluyor. Biz şu an ki kadromuz ile en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Her sene şampiyonluğa oynuyoruz. Samet hoca zamanında genç bir kadro ile başladık ve o sene bile hedef şampiyonluktu. Bu sene de farklı olacak"

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

"İki sene üst üste şampiyon olmak çok güzel. Bir futbolcu şampiyonluğu yaşadıktan sonra her sene şampiyon olmak ister. Biz tekrar önümüzdeki sezon şampiyon olmak istiyoruz."

HOCAMIZIN EN İYİ YAPTIĞI ŞEY...

"Her maçtan sonra dersler çıkarmaya çalışıyoruz. Çünkü 4-0 5-0 galip geldiğin maçtan bile dersler çıkarabiliyorsun. Her gün kendini geliştirmelisin. Rakipler de transferler yapıyor. Bunu yapmazsak aynı noktada kalırız ve zarar görürüz. Hocamızın en iyi yaptığı şey bu konuda bizi motive etmek. Biz de takım olarak buna güzel cevap veriyoruz."

NECİP UYSAL

FAVORİM BEYAZ FORMA

"Yeni sezon herkese hayırlı olsun. İlk etap çalışmalarına burada başladık. Bu antrenmanlar bizim için çok önemli. Önümüzde hazırlık maçlarımız var. Benim favorim beyaz forma"

GİDENİN YERİ DOLUYOR

"Takımda eksiklik görmüyoruz. Zaten iki senedir şampiyon oluyoruz. Biz büyük bir kulübüz. Gidenin yeri doluyor. Şampiyonlar Ligi'nde de hedefimiz gruptan çıkmak olacak." 

3'TE 3 YAPMAK İSTİYORUZ

 "Biz büyük bir kulübümüz. Sezona şampiyonluk hedef ile başlıyoruz. Bu senede iyi futbol oynayarak şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sene 3. yıldızı aldık, bu sene de 3'te 3 yapmak istiyoruz."

HOCAMIZ MÜKEMMELLİYETÇİ BİRİ

"Hocamız mükemmelliyetçi bir hoca. En iyisini istiyor. İdmanlarda buna yönelik çalışmalar yaptırıyor. Bizler de daha iyi çalışıp, hocamızın istediği seviyeye gelmek istiyoruz" 

KAYNAK: HABER1903