Şenol Güneş forvete 3 isim verdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

GİRİŞ 10.07.2017 13:46 GÜNCELLEME 10.07.2017 18:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İki transfere ihtiyaçları olduğunu ifade eden Güneş, "Lig yarışı kadar Şampiyonlar Ligi de önemli, bu sezon hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yaptık. Elimizde şahane bir oyuncu grubu var. Sezon başı olması sebebiyle bazı sıkıntılarımız var. Forvette bir oyuncuya ihtiyacımız var, mutlaka almalıyız. Gökhan Töre'nin sakatlığı sebebiyle bir kanat oyuncusu da almalıyız. Kim olacağı ile ilgili de yönetimimizin çalışmaları var. Bizim için öncelik iki oyuncu. Demba Ba'nın kalma durumu vardı ama olmadı, Aboubakar için de görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Pepe transferini de değerlendiren Güneş, "Pepe şu anda antrenmanda yok, Quaresma da izinli ve İspanya kampına katılacak. Her futbolcunun çalışması kadar, dinlenmeye de ihtiyacı var. Pepe'nin kariyeriyle ilgili benim söyleyecek bir şeyim yok, saygı duyuyoruz. Son 6 yılda herhangi bir eleştirilecek tarafı yok, şu anda doğruları üretiyor Pepe. Stoperde mevkii olarak da, liderlik edecek. Savunmamızda da iyi oyuncular var; Marcelo, Atınç, Mitrovic, Tosic de var, orası yeterli" şeklinde konuştu.

VOLKAN ŞEN VE BURAK YILMAZ TRANSFERLERİ

Volkan Şen ve Burak Yılmaz'ın transferi hakkında da konuşan Güneş, "Yönetim benim düşüncemi de alıyor ancak son kararı onlar veriyor. Teknik konu, idari ve ekonomik konuyla desteklenir, bu sebeple benim istemem yeterli değil. Volkan Şen ve Burak Yılmaz, benim için çok değerli oyuncular ama yönetime şu ana kadar alınması yönünde bir talebim olmadı.Burak ve Volkan çok yetenekli oyuncular, milli takımda da bu sebeple oynuyorlar. Kamuoyunda anlatıldığı gibi olumsuz karakterler olduğunu düşünmüyor. Ekonomik olarak, idari olarak düşünülürse ve benim önüme gelirse olumlu bakarım" dedi.

YUSUF ERDOĞAN'IN TRANSFERİ

Yusuf Erdoğan'ın transferi hakkında da konuşan Güneş, "Yusuf Erdoğan konuşuluyor, çok yetenekli bir futbolcu, takip ediyorum. Trabzon'da oynuyor mu, oynamıyor mu, karar nedir bilmiyorum. Bu konuda da son kararı yönetim verecek. Trabzonspor niye bırakıyor, biz alır mıyız bilmiyorum. Gündeme gelirse olumsuz olmam, her iki kanatta da oynayabilir" şeklinde konuştu.

GÖKHAN TÖRE İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSSIZLIK OLDU

Gökhan Töre'nin sakatlığı ve transfer çalışmalarını değerlendiren Güneş, "Şu anda sayısal olarak da mevki olarak sıkıntımız var. Şu anda tam tersi olması gerekirdi. Transferi erken yaparsak memnun oluruz ama olmazsa da şikayet etmeyiz. Süper Kupa maçında Cenk'i oynatırız ama sonrası problem yaşarız, ne kadar erken olursa o kadar iyi olacak. Gökhan Töre için inanılmaz bir şansızlık yaşandı, çok iyi çalışıyordu, gayreti vardı ama şansızlık" ifadelerini kullandı.

ABOUBAKAR'I ALIRSAK DAHA İYİ OLUR

Aboubakar'ın son durumunu da değerlendiren Güneş, "Aboubakar'ı tabii ki düşünüyorum ama Porto, bırakmazsa yapacak bir şey yok. Aboubakar olursa tabii ki bizim için iyi olacak, uyum sağlayamaya başlamıştı. Aboubakar geçen sene kafa atmıştı, şimdi de herkes Aboubakar'ı neden almıyorsunuz diyor. Gignac da olursa olur, iyi oyuncu. Gignac'a da hayır demem" ifadelerini kullandı.

DIEGO COSTA VE GIGNAC AÇIKLAMASI

Forvet transferi hakkında konuşan Güneş; "Mustafa Pektemek'in şu anda ayrılmasına karşıyım. Önce bu bölgeye transfer yapmalıyız. Burak Yılmaz'a hayır demem. Diego Costa, Gignac gibi isimler konuşuluyor. Bunlara da hayır demem. Transfer maliyet işi. Top yönetimde." sözlerini kullandı.

CANER ERKİN İÇİN YORUM

Caner Erkin'i de değerlendiren Güneş, "Caner Erkin 1 sene ayrı kaldı, çalışıyor ama zamana ihtiyacı var. Olumsuz değilim, daha görmedik, maç performansı farklı. Savunmacıların yaşının önemi yok. Mitrovic'i aldık ne oldu? Performansın ve verimin yaşla alakası yok. Gökhan İnler de 30 yaşındaydı, yaşı var diye bırakmadık onu. Bazı şeylere ekonomik olarak da bakmak gerekiyor. Marcelo'yu da yüksek bir yaşta aldık ama değerlendi. Başka genç oyuncuyu aldık, iki senedir vermeye çalışıyor ama veremedik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    10.000.000-40.000.000 liraya bir futbolcu transferi toplamda kaç milyar lira eski para ile katirilyon lira yazık günah değilmi efendim bu yıl 50 milyon liralık kiraz ihraç etmişiz falan filan sadece 1 futbolcuya ödenen parayı geri alabilmemiz için 80.000.000. kg buğday ihracatı yapmamız gerekir ki o buğdayı üretebilmek içinde yine petrol ve gübre ithal etmemiz gerekiyor yani onunda yarısı dövizli maliyet . yazık günah. takımlarda zaten türk takımı olmaktan çıktı yarıdan fazlası yabancı
    Cevapla
  • BESYOCU... 6 yıl önce Şikayet Et
    demek ki futbolcu yetiştirip satsak.. o kadar buğdayı dışarıya satmaya gerek kalmayacak...
    Cevapla
  • Deli Çavuş 6 yıl önce Şikayet Et
    rodrigo tabata telloda da silva,ne zaman geliyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Buraka bütün bjk taraftarı hayır diyor sen evet diyorsun, sen bjk taraftarı değilsin ancak bu takımı emaneten aldın, 1 2 sene sonrada sana rakip olacak bjk, maalesef bu adama hiç ısınamadım
    Cevapla