Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye transfer! İlk görüşme...

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Aboubakar'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine harekete geçti ve Porto ile görüştü.

Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye transfer! İlk görüşme...
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye transfer! İlk görüşme...
GİRİŞ 20.06.2017 11:00 GÜNCELLEME 20.06.2017 11:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Aboubakar'ın 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu henüz kullanmazken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı- Lacivertliler, Kamerunlu oyucunun transferi için devreye girerek Porto'ya sürpriz bir teklif yaptı. Kjaer'i ve Ozan Tufan'ı satmaya çalışan Sarı-Lacivertliler elde edeceği paranın büyük bir bölümünü Aboubakar transferine yatırmaya karar verdi.

Porto'ya "Eğer Beşiktaş 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmazsa biz Aboubakar'ı transfer etmek istiyoruz. Ancak bunun için Kjaer ve Ozan Tufan'ın satışının gerçekleşmesini bekliyoruz" mesajını iletti. Beşiktaş'ın 30 Haziran'a kadar opsiyonu kullanma hakkı olduğunu Fenerbahçe'ye ileten Porto "Eğer kullanmazlarsa Aboubakar'ı size verebiliriz" yanıtı verdi.

KJAER VE OZAN'IN PARASI TRANSFERLERE

Kjaer'i 15 milyon Euro, Ozan Tufan'ı 8 milyon Euro'ya satmayı planlayan Sarı-Lacivertliler 18 milyon Euro'yu transfer bütçesi olarak kullanmayı düşünüyor. 10 milyon Euro'yu Aboubakar'ın bonservis ücreti olarak düşünen Fenerbahçe kalan paranın bir kısmını Valbuena ve Dirar'ın toplam 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedeline ayıracak. Sarı- Lacivertliler, paranın kalan diğer kısmıyla da bir kanat, bir orta saha, bir de stoper transferi yapacak.

YORUMLAR 11
  • Aptullah Akdeniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp akp iyiki yolları yapmış ne güzel yürüyorsunuz
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    haber yalan çünkü abu BJK nin futbolcusu değil nasıl BJK den fb transfer olur sonra bizi bekleyin futbolcu satalım sonra alırız sözde demiş fb kim bu haberi kim yapmışsa hayal kuruyormuş
    Cevapla
  • asi 6 yıl önce Şikayet Et
    yav hehe aziz fenerlileri avutuyo iste... isterseniz alin. abu gider fiko abudan iyisini bulur sıkıntı yok.... forza besiktas
    Cevapla
  • gercekci 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın vasat futbıolcları .Beşiktaş Feneri mi yenmiş ? Başakşehiri mi ? Dinamo Kievi mi ? Ver fener aleyhine penaltı ,sayma SOW'un muhteşem golünü , oynat FENERİ 9 kişi , Yensin Beşiktaş İbrahimin , Yusuf'un , İlyas'ın , Mutlu'nun,Ersun'un çalıştırdığı takımları sonra şampiyon..şak şakk şakkk.yalan mı ? Aboubakar mış..Senin elinde Manchestera , Besiktas'a , Galataya ,Trabzona yazmış RVP var..
    Cevapla
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bak kardesim sen daha toysun besiktasin elinden yillarca sampiyonluklar hakem hatalari ve baska nedenlelle calindi bunu tum futbol kamuoyu bilir en az 5 6 Sampiyonluk bilmiyorsan sor ogren biz yinede kimseye camur atmadik unki biz sizden farkliyiz hakederek ve sahada muthis oynayarak sampiyon oluruz bilenler bilir
    Cevapla
  • blue 6 yıl önce Şikayet Et
    vasatmı :) biraz samimi ol be kardeşim güldürme kendine..galiba basket izleye izleye futboldan haberin yok senin..yoksa oruç başınamı vurdu..
    Cevapla
  • angaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    hhahhahah adam her sene şampiyon olan takımı şampiyonlar ligini aile ortamını bırakacakta milletin kaçıp kurtulmaya çalıştığı azizbahçesinemi gidecek az biraz mantık...
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    yalanın kuyruklusu. Siz kimi yendiniz. Güzel futbol mu oynuyorsunuz. Ayrıca sizin gücünüz Abuya yetmez. Önümüzdeki 10 sene basketbol izleyin, alıştırın kendinizi.
    Cevapla
  • mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçek değil çok komiksim
    Cevapla
  • Fenerbahçe 6 yıl önce Şikayet Et
    Olur varmı başka arzunuz.
    Cevapla
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli kardes lerim bu kafayla daha cok basket izlersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle