Lyon Başkanından Marcelo açıklaması!

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, verdiği röportajda Marcelo Guedes için sorulan soruyu da yanıtladı ve hafta sonunu işaret etti.

Lyon Başkanından Marcelo açıklaması!
Lyon Başkanından Marcelo açıklaması!
GİRİŞ 15.06.2017 16:19 GÜNCELLEME 15.06.2017 16:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olympique Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Beşiktaş'tan Marcelo Guedes'i transfer edip etmeyecekleri yönündeki soruyu yanıtladı.

Aulas, Marcelo sorusu üzerine hafta sonuna kadar bir stoperi kadrolarına katacaklarını kaydederken, "Bu yaz 2 stoper transfer edeceğiz, bunlardan biri de bu hafta sonuna kadar bitecek" ifadelerini kullandı.

Lyon'da stoper adaylarının Beşiktaş'tan Marcelo ile birlikte, PSV Eindhoven'dan Jetro Willems ve Le Havre'den Ferland Mendy olduğu kaydedildi.

LYON'UN TEKLİFİ: 8 MİLYON EURO + 1 MİLYON EURO BONUS

Lyon'un Marcelo Guedes için Beşiktaş'a ilk teklifinin 6 milyon euro olduğu, bu teklif kabul edilmeyince önce 7 milyon euro, ardından 8 milyon euro önerdiği belirtildi. Aulas'nın, Marcelo için çok istekli olduğu ve son teklifin 8 milyon euro + 1 milyon euro da bonus rakamı içerdiği ifade edildi. Beşiktaş ise Marcelo için Lyon'dan 8 milyon euro + 2 milyon euro bonus rakamlarını istiyor.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nu Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Marcelo için 10 milyon euroyu bulması lazım, belki de üzerine çıkması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 2
  • Kochisar li 6 yıl önce Şikayet Et
    On milyon iyi para.. Adam 30 yasina girdi, sat gitsin.,
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla