Katar'dan Beşiktaş'a ilginç teklif!

Vodafone Park'ı yapan Beşiktaş İnşaat A.Ş.'nin ortaya koyduğu model dünyaya referans oldu. 2022 Dünya Kupası'nı düzenleyecek olan Katar, Beşiktaş ile temasa geçerek öneride bulundu

Katar'dan Beşiktaş'a ilginç teklif!
Katar'dan Beşiktaş'a ilginç teklif!
GİRİŞ 15.06.2017 10:18 GÜNCELLEME 15.06.2017 10:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, teklifi şu şekilde anlattı: "Beşiktaş İnşaat A.Ş. adında kulübümüzün işlerini yapan bir şirketimiz var. Tüm tesislerimizdeki yenileme ve sıfır tesis yatırımı yapma konusunda çalışıyor. Ancak dışarıya iş yapmıyoruz. Sadece Beşiktaş'ın işlerini yapıyoruz.

BİZİM İŞİMİZ BU DEĞİL

Katar, Dünya Kupası'yla alakalı, bir stadyumla ilgili teklif getirdi. Kulübe geldi teklif... Biz bu konuda ancak danışmanlık yapabileceğimizi söyledik. İnşaat işi yapamayacağımızı söyledik.

Onlar 'İnşaatı da üstlenin, proje yönetimini de siz yapın teklifiyle' geldiler. Fakat biz işimizin bu olmadığını nazik bir dille ifade ettik. Sadece danışmanlık yapabileceğimizi söyledik. Geçtiğimiz sene kasım ayında yaptılar bu teklifi bize." 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bence reklam kokan bir haber katar ın stadları hazır ve ya bitmek üzere kapalı kilimalı en son model
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar parayla geliyor bizimkiler reddetiyor. Sonrada elin gavuru iki katına fiyata gidip yapıyor bizde diyoruz ki ulan adamlar ne yapıyor arkadaş.
    Cevapla
  • trump 6 yıl önce Şikayet Et
    ben dedim trump yapti trumplugunu.adam koreyle sorun yasiyordu katar nerden cikti dedim.katar simdi bizimle birsuru ticaret yapti abdden de silah aldi.trump maddi anlamda kayarla isbirligimizi kuvvetlendirdi.erdogan da demisti donen oyunlari tam anlayamadik demisti.
    Cevapla
  • Yusv 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen eline gelen iş teklifini reddet sonra da borcum var de
    Cevapla
  • kuzey 6 yıl önce Şikayet Et
    yakında marsa falanda gidersiniz siz maşallah uçuşa geçtiniz
    Cevapla