Beşiktaş bunu beklemiyordu! Talisca...

Anderson Talisca için sürpriz teklif! Beşiktaş'ın yıldızı için Çin'den 25 milyon euroluk bir teklifin masada olduğu belirtildi.

Beşiktaş bunu beklemiyordu! Talisca...
Beşiktaş bunu beklemiyordu! Talisca...
GİRİŞ 14.06.2017 20:35 GÜNCELLEME 14.06.2017 23:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta ciddi payı olan oyunculardan olan Anderson Talisca için Portekiz'den flaş bir transfer iddiası geldi.

Portekiz'in önemli gazetelerinden O Jogo, Beşiktaş'ın Talisca'nın sözleşmesinin yenilemesine rağmen Çin'den sürpriz bir teklifin masada olduğunu kaydetti.

SÖZLEŞMEDE 25 MİLYON EUROLUK ÇIKIŞ OPSİYONU VAR

Brezilyalı yıldız için Çin kulüplerinin, bonservisini elinde bulunduran Benfica'ya 25 milyon euroluk serbest kalma bedelini vermeye hazır olduğunu ve ilk temasların gerçekleştirildiği belirtildi. Beşiktaş'ın Talisca için Benfica ile yaptığı sözleşmede 25 milyon euroluk bir çıkış opsiyonu yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 33 maça çıkan 23 yaşındaki yıldız, 17 gol attı ve 6 da asist yaptı.

YORUMLAR 16
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    çine gitmez talisca...
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    25 milyon etmez daha çok toy.
    Cevapla
  • Ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Taliscanin yerinde olsam gitmem Cin liginin bi degeri yok 23 24. yasindaki bi oyuncu orada harcanir yazik olur kendisine. Sampiyonlar liginde oyniycak bi takima transfer olmali eger isterse.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bas parayı al Talisca yı olay bu Beşiktaş bu sezon Real den bile daha fazla gelir elde etti imkan varken al daha fazla değerlenmesin fırsatçılara meydanı bırakmayın
    Cevapla
  • kasabalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjk mi alacak talisca yı ha ha komiksin.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Burak gelirse fb li olan arkadas ol da senin gibi kafalardan kurtulalim. Bence Alinsa ki gelmekde istiyor adam besiktasli uyguna alirsak neden olmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle