Beşiktaş'ta Şenol Güneş krizi!

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş ile yeni sözleşme konusunda uzlaşamadı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş krizi!
Beşiktaş'ta Şenol Güneş krizi!
GİRİŞ 14.06.2017 14:35 GÜNCELLEME 14.06.2017 23:17
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in menajeriyle görüşen yönetim, yıllık ücrette anlaşma sağlayamadı.
Beşiktaş'ta Şenol Güneş belirsizliği sürüyor.

Siyah beyazlı yönetim, 31 Mayıs'ta 1 yıllık opsiyonu geçerli hale getirse de, deneyimli teknik adam yeni sözleşme talebinde bulundu.

Menajeri aracılığıyla şartlarını Beşiktaş yönetimine ileten Şenol Güneş, ücretinin artırılacağı 2 yıllık sözleşme talep ediyor.

YÖNETİM 2 MİLYON EURO'YA ÇIKARDI

Siyah beyazlı takımdaki üçüncü sezonuna hazırlanan tecrübeli teknik adam, geride kalan 2 sezonda 1.5 milyon Euro ücret karşılığında görev yaptı.

Uzatılan opsiyonda da aynı ücret olmasına rağmen, yönetim yeni sözleşmeyi 2 milyon Euro'ya çıkarma kararı aldı.

Siyah beyazlı yönetim şartları kabul etmesi halinde Şenol Güneş, yıllık 3 milyon Euro karşılığında 2 sezon daha Beşiktaş Teknik Direktörlüğü'ne devam edecek.

YENİ SÖZLEŞME TALEBİNİ MENAJERİ ARACILIĞIYLA İLETTİ

Daha önce görüşmelerini kendisi yürüten Şenol Güneş, yeni sözleşme talebini menajeri aracılığıyla iletmesi dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'a imza attığı dönemde ve aradan geçen 2 yıllık sürede, başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile yapması gereken görüşmeleri arada menajeri olmadan, şahsen yapmıştı.

Ahmet Nur Çebi: Şenol Güneş ile hiç bir sorun yok

Beşiktaş'ta iki gündür Şenol Güneş ile yönetim arasında yaşandığı iddia edilen 'yeni sözleşme' krizi ile ilgili olarak 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ''Şenol Güneş ile hiç bir sorunumuz yok. Kendisi ile tüm görüşmelerimiz olumlu yönde ilerliyor. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Görüşmeye menajerini gönderdiği falan da yok. Dediğim gibi her şey olumlu yönde ilerliyor'' diyerek kısa ve net bir açıklama yaptı.

1 yıllık opsiyonu Başkan Fikret Orman tarafından devreye sokulan ve aynı şartlarla sözleşmesi 1 yıl uzatılan Güneş'in bu durumdan rahatsız olduğu ve en az 1 milyon Euro zam yapılarak yeni sözleşme isteğinde bulunduğu biliniyordu. Ancak yönetimin Şenol Güneş ile ilgili beklenen adımları henüz atmamış olması Güneş ve yönetim arasında sıkıntıların yaşandığı şeklinde yorumlanıyor.

YORUMLAR 32
  • tu_TS_ak 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bu paralar tabii ki fazla, abarti, fahiş. tamam da madem israfta sinir tanımıyorsunuz o zaman senede 15 mac oynayip 3 gol atan futbolcu kadar israfa girmeye degmiyor mu bu hoca. biz ndoyeye semelik 2,5 milyon avro veriyorduk. bu sene 1,850ye cektik. hâlâ senol hocada. cok aliyor. dandoy kac gol atmiş. tsye geldi geleli 10 yapmistir belki. aferin helal olsun. neticede devlet borçlarını yigar vatandasin istune kuluplerin, olur biter. biz de maclardan birbirimizi kiralim
    Cevapla
  • Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar sevmem Şenol Hoca'yı ama hakkı verilmeli. Bir futbolcu kadar da mı değeri yok ?
    Cevapla
  • imo 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca tadını kacirma .Hic kimse takımın önüne gecmsin
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen fenere yakışırsın şenol hocam. parada istediğin kadar iste. bu adamlardan sana yar olmaz
    Cevapla
  • Üsküdar BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    terim hiç bir başarısı olmadığı halde çuvalla para kazanıyor da Şenol Güneş isteyince kriz niye çıkıyor. Vereceksin parasını kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle