Beşiktaş'ı sarsan haber! Demba Ba...

Stres kırığı olan Demba Ba'nın 4-5 ay sahalardan uzak kalacak olması Beşiktaş'ı Senegalli oyuncunun transferinden vazgeçmesine yol açtı.

Beşiktaş'ı sarsan haber! Demba Ba...
Beşiktaş'ı sarsan haber! Demba Ba...
GİRİŞ 09.06.2017 17:17 GÜNCELLEME 10.06.2017 09:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Demba Ba'nın Beşiktaş'ta kalmak istemesi ve Şenol Güneş'in de Senegalli futbolcunun takımda kalmasını talep etmesinin ardından Ba için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'a Demba Ba'dan kötü haber geldi.

Yaklaşık 1 ay önce sol bacak kaval kemiği kırılan Demba Ba, artan ağrıları nedeniyle Fransa'da bıçak altına yatmaya hazırlanırken; Ba'da stres kırığı olduğu ve Senegalli futbolcunun sahalara dönüşün 4-5 ayı bulabileceği öğrenildi.

Demba Ba'dan gelen haberle sarsılan Beşiktaş, Senegalli'nin transferinden vazgeçti ve alternatif isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • İzzet köfteci 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkan dembaba ve burak yılmazdan.vazgeçin bunları allah bile istemiyor
    Cevapla
  • ozzi 6 yıl önce Şikayet Et
    bence fıkret baskann cınlılıere karsı ucuz almak ıcın oyunudur
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu tavrı ile iyi gün dostu olduğunu gösterdi.Adamı Çinden getir sonrada 5 ay için adamı yarı yolda bırak.Sözleşme yapıp dondurabilirdi,vazgeçmek yerine
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz alın ozaman dostluk başka burası hayır kurumumu hem...
    Cevapla
  • Golden 6 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz yorumculuğu bırakın. Adam Çin'den boşta ve iyileşme sürecinde olduğu için geldi. 5 ay daha oynayamayacaksa Çin klübü maaşını öder. Ama amacın provokasyon...
    Cevapla
  • Mirzade 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var, adam kiralık geldi zaten. Çin ligine verilen aradan dolayı adamı getirdiler. Yaklaşık 8 aydır futbol oynamıyordu ve formsuzdu. Form tutsun, gelecek sezonda şartlar uygun olursa alınacaktı. Ama nasip değilmiş, adam üst üste sakatlandı. Yaşı zaten 32,ne yapacak Beşiktaş Demba ba'nın iyileşmesini mi bekleyecek. Zerre futboldan anlamıyorsun, meydanı boş bulmuş konuşuyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle