Şenol Güneş dev isimlerle aynı listede!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, üst üste iki şampiyonlukla Avrupa'nın önemli 8 ligindeki teknik adamlar arasında da önemli bir başarıya imza attı.

Şenol Güneş dev isimlerle aynı listede!
Şenol Güneş dev isimlerle aynı listede!
GİRİŞ 06.06.2017 13:17 GÜNCELLEME 06.06.2017 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, Benfica'yı başarıyla yöneten Rui Vitoria ile birlikte, Juventus'ta üst üste son 3 sezon şampiyonluğa imza atan Massimiliano Allegri'nin ardından üst üste 2 sezon şampiyonluğu yaşayan teknik direktör oldu.

Bundesliga'da Bayern Münih son 2 sezon şampiyonluğunu elde etse de İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti Alman takımıyla bu sezon ilk kez mutlu sona ulaştı.

Benfica Portekiz'de son 4 sezon üst üste şampiyonluğu elde ederken, bunların ilk iki sezonunda Jorge Jesus, son iki sezonda ise Vitoria takımın başındaydı.

Allegri, Güneş ve Vitoria, Feyenoord'u Hollanda'da şampiyonluğa taşıyan Giovanni van Bronckhorst ile birlikte 8 Avrupa Ligi içinde ülkelerinde şampiyonluk yaşayan teknik direktörler olarak da dikkat çekti.

YORUMLAR 1
  • Selami 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun... Bir Galatasaraylı olarak; Galatasarayın yabancı teknik direktör ile şampiyon olmasındansa bir türk teknik direktörünün şampiyon olması gurur verici. Yolun açık olsun Şenol hocam... Biraz ders alsın Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımlarda, uzun vadede Türkler daha başarılı bu ülkede.. 5 sene türkle çalış 2 sene garanti şampiyonluk var, eee yabancıylada daha betersiniz...
    Cevapla