Yıldırım'dan Quaresma sözleri! '2 yıllık kontrat'

Fenerbahçe Spor Kulübü 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu'nda başkan Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'dan Quaresma sözleri! '2 yıllık kontrat'
Yıldırım'dan Quaresma sözleri! '2 yıllık kontrat'
GİRİŞ 03.06.2017 12:29 GÜNCELLEME 03.06.2017 13:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Birçok konuya değinen Aziz Yıldırım, "Fikret Orman'ın sözleri çok enteresan. Sert bir konuşma yapmayacağım. Her şeye bir cevap vermeye kalksam, kavga çıkar. Futbolda başarısız olmamızın nedeni Türkiye Futbol Federasyonu. Haklarında bir şey söylüyorsun, 8 ay ceza. Fikret Orman kendi kendiyle çelişiyor. Euroleague'de TOP 16'ya kaldıkları zaman, başarılı bir kadroları olduğunu söylemişti. 2 yıl önce bu kupayı kazanacak kadroları olduğunu söylemişti. Sayın başkan ne söylediğinin farkında değil. Bizim Euroleague şampiyonluğumuz, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ezdi. Konu bu. Bayrağı astık, bayrağı yaktılar. Gelin siz de asın niye yakıyorsunuz.

'Şenol Güneş'i tebrik ediyorum'

Şenol Güneş, Obradovic ve sporcularımızı tebrik yazısı gönderdi. Boş bir kağıtla gönderdi. Beşiktaş antetli değildi. Ben de buna karşılık, Fenerbahçe antetli bir cevap yolladım. Ben de Şenol Güneş'i şampiyon olduğu için tebrik ediyorum. Ayrıca, İsmail Köybaşı'yla ilgili Şenol Güneş'i rahatsız eden ne varsa, çıkıp açıkça söylemeli.

'Lens Beşiktaş'a gidebilir, sorun yok'

Lens'e pazartesi günü teklifimizi yollayacağız. Onlar bize bir teklif yaptı ama yüksek geldi. Ortak bir noktada buluşabiliriz. Beşiktaş'a gidecek diyorlar, gidebilir sorun yok. Biz o kompleksi atlattık. Onlardan bir oyuncu almak için de uğraşmayacağız.

'Quaresma'nın menajeri bize teklif gönderdi'

Gelelim Quaresma konusuna. Aziz Yıldırım elindeki kağıdı üyelere göstererek: Quaresma'nın menajerinin, Hasan Çetinkaya'ya gönderdiği maildir. 26 Aralık 2016 Pazartesi... İki yıllık kontrat, 1 yılı opsiyonlu diyor. Serbest transfer. 3.5 milyon euro net diyor, komisyon da 1-1.5 milyon istiyor. Eğer Fikret Orman bu belgeyi istiyorsa, kulübü arasın, kendisine kopyasını gönderelim. Beşiktaş'ın bir de duruş meselesi var. Bir efendi oluyorlar, bir feda diyorlar...

'Beşiktaş 2 şampiyonluğu iade etsin'

Süleyman Seba gibi bir insan vardı. Süleyman abi duruşu diyorlar, onunla birlikte aynı dönemde başkanlık yapma şerefini yaşadım. Ama o dönem bile 'Ahmet Dursun, Seba gitsin' diye tezahürat yaptınız ya. Şimdi onun arkasına sığınmış, duruş sergiliyorsunuz. FETÖ'ye karşı ne yaptınız peki. Sizi suçluyorlar? Helikopter statlarına indi, çıkıp FETÖ ile ilgili konuşmuyorlar. Bu ne biçim duruştur? Beşiktaş'ın aldığı 2 şampiyonluk zorbalıkla alınmıştır. Dönem başkanı Haluk Ulusoy, kararı reddetmiş, tahkim kurulundan zorla almışlardır. Gitsinler o 2 şampiyonluğu iade etsinler. Fikret Orman her gün Fenerbahçe'yi konuşuyor. Biz de böyle bir şey yok. Bizden size 2 futbolcu gitti, çıkıp bir açıklama yapmadık. Bu kadar Fenerbahçe kompleksine girmeyin lütfen. " dedi.

YORUMLAR 35
  • fatih dikmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan tebrik edin. nedir bu başarı düşmanlığı. pisliğini kapatmaya çalışıyorsun. gerçekler ortada. aldığınız averajla şmp lukları gs ve siz iade edin bizde edelim. o zaman sizde bir yıldız kalır. aklımızla alay etme aziz. gökhan gönüle hazırlattığın işleri maçta görmedik sanki. çıkmış diyor bişey demedik diye. hadi işine. bjk ın çocuğu aziz yıldırım tezahuratı aklıma geliyor.....
    Cevapla
  • Kara kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Paralari yetipte alamamislarda ondan acisi kalmis belli oluyor. Baska bir izahi olamaz
    Cevapla
  • Ali Koç 6 yıl önce Şikayet Et
    la bi sus la bi sus artık herkesi düşman ettin fenere bi rahat huzur ver ya bi git ya bi git düş artık yakamızdan.
    Cevapla
  • Xfutbolizm 6 yıl önce Şikayet Et
    1957-58 dönemi amatör olarak geçiyor. Türkiyede Profesyonel lig 1959 yılında başlamıştır. 1957 ve 1958 yılındaki şampiyonluklar nasıl 1959-2017 dönemine girer bu mantıklı mı? Türkiye süper ligi bu yıl 59.sezonunu oynuyor. Geride kalan 58 sezon var. GERİDE KALAN 58 SEZONA RAĞMEN 60 ŞAMPİYON VAR. Böylesi de ancak Türkiye'de olur.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağla. Amatör takımı niye avrupada ülkeyi temsil et diye göndermişler. Bilmeden konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • fth 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi git yat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle