Fikret Orman'dan ilginç sigara yorumu!

2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, CNN Türk'te yayınlanan ''Hakan Çelik ile Hafta Sonu'' programına katıldı.

GİRİŞ 03.06.2017 11:32 GÜNCELLEME 03.06.2017 14:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fikret Orman, "Ben şimdi oruçluyum. Sigara içemediğim için sinirli oluyorum. Bu yüzden maksadını aşan bazı ifadelerim olmuş olabilir. Ancak Euroleague konusundaki fikirlerimin yüzde 1 milyon arkasındayım. Euroleague çok iyi, ama ticari bir organizasyon." dedi.

BEŞİKTAŞ'I YÖNETİRSENİZ GÖRÜRSÜNÜZ

Çelik'in sigara içtiğini söyleyen Orman'a "Sigara sağlığa zararlı başkanım. Bırakmanızı öneririm" demesi üzerine başarılı başkan, "Bir gün siz de Beşiktaş'ı yönetin görün bakalım" şeklinde cevap verdi.

"AZİZ YILDIRIM İLE ÇOK İYİ BİR İLİŞKİMİZ VARDI"

"Aziz Yıldırım ile çok iyi bir ilişkimiz vardı. Ne zaman ki bel altına girdiler o zaman ilişkimiz kesildi. Aziz Bey ile benim ilişkim de çok önemli değil. Tüm futbol kamuoyu ile olan ilişkilerini değerlendirmesi lazım."

YORUMLAR 5
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Sigaraya dayanamıyorsan sinirlenip satasiyorsan bırak başkanligi kardeşim.Kitlelere nefret asilamayin.
    Cevapla
  • Ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya anlamıyorum ne sacmalıuorsunuz neden gundeme gelmek ıstesın zaten adam beşiktaşın başkanı sacmalamakda devrım yaptınız yemın edıyorum. Azız yıldırım bıtırdı ya fenerı turk futbolumu bıtırdı gormuyormusunuz. Nasıl bır asktır bu sızıngı zarr versede anlamamakda ısrarcısınız fıkret orman cıdden başkanın ağa babası bu işin ustası tebrık edıyorum kendısını.
    Cevapla
  • la havle 6 yıl önce Şikayet Et
    edep edep hep konuşur susmazmısın sen yahu aziz kadar taş düşsün başına emi
    Cevapla
  • Vuslat 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yildirim seninle ve besiktasla cok iyiyken durduk yere ilk saldiran sen oldun beyefendi.sonrada aynini galatasaraya yaptin.satasarak gundeme gelmeyi becerdin
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    talip oldugu futbolculari ayartmaya calisirsa fb gs Suleyman seba abisi gibi yapmaz fiko verir coskuyu
    Cevapla