Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması!
Şenol Güneş'ten Milli Takım açıklaması!
GİRİŞ 30.05.2017 12:45 GÜNCELLEME 30.05.2017 14:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Güneş, "Madem gidecektim, neden gelecekten bahsettim" dedi.

Beşiktaş'ta kalacağını ifade eden deneyimli teknik adam, "Beni oraya gönderiyorlar, milli takıma gönderiyorlar. Ayıp ayıp. Orada arkadaşım var. Bırakın bu çağdışı anlayışı, aşın kendinizi biraz. Ya ben burada çalışıyorum, mutluyum burada. Atma bana o çamuru. Beşiktaş bana ayrıl derse ayrılırım. Fatih Hoca nasıl ayrıldı Galatasaray'dan? Hepimiz biliyoruz. Gülüyorum bunlara. Bir antrenör ne yapar? Ya çalışır, ya bir yere gider ya mesleği bırakır. Ben çalışıyorum zaten. Bir sürü şeyler söylendi. Benim, başkanın hesapları söylendi. Zaten görevdeyim. Madem gidecektim neden gelecekten bahsettim" şeklinde konuştu.

Şenol Güneş'in basın toplantısındaki diğer açıklamaları şöyle;

"BİZ BİRBİRİMİZİ İSTEMESEK ZATEN SÖYLERİZ"

"Birbirimizi istemesek zaten söyleriz. Yönetimin hoca baktığı yazıldı, söylendi. Bizim başkanla da Ahmet Bey ile de hiçbir sorunumuz yok. 3-5 gün sonra ayrıntılı tam olarak konuşuruz. İçime sinmezse, imza atmam doğru değil. Ayrılığım olursa da rahatlıkla söylerim. Kimseyle görüşmedim, teklif almadım"

"BENİM İÇİN BÜTÜN OYUNCULARIM YILDIZ"

"Finansal durumdan kaynaklanan bazı şartlar var. Geçen sene Demba Ba gitti, para geldi, transferler yapıldı. Bana sorarsanız kadroyu bozmak doğru değil, oynamayanlar gider. Çekirdek kadro tutulur. Transferle ilgili konuşacağımız konu kimler gidecek, kiralıkların durumu var, onlar ne olacak? Defansa bir stoper almak şart. İki olur mu? Gidenlere bağlı. Benim için bütün oyuncular yıldızdır. Ama yıldız olmak da yetmez yani. Güneş neden önemlidir? Güneş battığı zaman yıldızlar çıkar. Ben önemliysem, oyuncu önemliyse yönetim de önemli"

"BİZ LİGDE İKİNCİ OLSAYDIK, BİZİ MAHVETMİŞLERDİR"

"En iyisi yok. Mükemmel olmak için uğraşılır. Beşiktaş geçen sene şampiyon oldu, bu sezon da oldu, gelecek sezon da olur. Başakşehir neden övülüyor? Beklenti yoktu. Tesisleri iyi. Altyapı için yan sahamızı alamıyoruz. Başakşehir'e yatırım veriliyor. Biz büyük kulübüz ama eksiklerimiz var. Başakşehir üçüncü de olsa başarılı ama bize şampiyonluk da yetmez. Dolayısıyla baskı kimde? Herkesin sorumluluğunu biz taşıyoruz. Önümüzde hedef şampiyonluk değil, bu ülkenin en iyi takımı olmalısınız. Beşiktaş en iyi futbol oynayan takım olmalı. Bu seneki çalışma yetmez. Oyuncular üstüne koymak zorunda. Biz bu oyuncularla bir adım daha atacağımızı düşünüyorum. Hiçbir oyuncumun gitmesini istemem"

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMAK ZORUNDAYIZ"

"Manchester United tartışılırken UEFA Avrupa Ligi'ni aldı ve Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Biz Şampiyonlar Ligi'nde olmak durumundayız. Üçüncü yıldızı almak yetmez, daha alması lazım. Altyapıdan Şampiyonlar Ligi'ne oyuncu yetiştirmeliyiz. Emre Mor'u Dortmund, Enes Ünal'ı Manchester City neden aldı? Üreten olmalıyız. Yeni oyuncular bulmalıyız"

''Bu hafta Atiba yok, Marcelo yok. Belki bazı oyuncular oynamayacak. Oynamayan isimler şans bulacak. Keşke bir ay önce olsaydı. Biz her maça önem verdik, hiçbir maçın garantisi yok. Son maçımızda birçok arkadaşımız olmayabilir.''

''Bu eser sadece benim değil. Benim de iyi yaptığımı şeyler oldu. Yönetim kurulu ve başkan çok sıkıntılardan çıkarak buraya geldi.''

"KARABÜKSPOR'U EN İYİ YAPTIK, HOCASINI G.SARAY'A GETİRDİK''

''Karabükspor'u dünyanın en iyi takımı yaptık, hocasını Galatasaray'a getirdik. Karabükspor az daha düşüyordu.''

''Şu anda tesiste kimse yok, herkes tatile çıktı. İlk günde böyleydi. Ben Temmuz'da başlıyorum. Şampiyon olunca herkes fotoğraf çekimine geliyor.

YORUMLAR 8
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca ile Şenol hocayı kavga ettirmek isteyen mihraklar var bana göre Fatih hoca Milli takım için TFF'nin bir numaralı önceliğidir. Ondan sonra diğerleri gelir. Milli takım kötü giderken aman Fatih hocam, canım Fatih hoca diye yalvarışları unuttuk sanmayın. Adam bizleri kırmayarak Milli takımın başına geçti başarısından çok maaşı dedikodu oldu. Bunu yapanları da biliyoruz. Tabi ki Galatasaraylılar güya böyle yaparak hınç aldıklarını zannediyorlar.
    Cevapla
  • muho 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir maçı sonrası bjk taraftarı ateş püskürüyordu.Ne oldu şampyon da oldunuz ama başarısızlık olduğunda da böyle adam gibi adamların arkasında durun.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamaları renkli basına kapak olsun :) helal hocam .
    Cevapla
  • HANZADE 6 yıl önce Şikayet Et
    ''Şu anda tesiste kimse yok, herkes tatile çıktı. İlk günde böyleydi. Ben Temmuz'da başlıyorum. Şampiyon olunca herkes fotoğraf çekimine geliyor "Yani diyor tembeller var, parazitler var... Büyuk hoca vesselam. En kötü oyuncu için bir kaç milyon dolar verip aldılar, şampiyonluk da en büyük katkısı olan Şenol Güneş kaç paraya çalışıyor. Fatih Terim 3,5 milyon dolar alıyor sanırım. Ne yaptı peki!!! Bol bol Survivor izlemekten başka!
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    senin kulübünün eski başkanı şimdiki fenerasyon başkanı pek muhterem yüzünden fatih hoca gitti milli takıma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle