Talisca: Benim için böbreğini satan var

Gaziantepspor mücadelesinde attığı 2 golle 4-0’lık galibiyete önemli bir katkı sağlayan Anderson Talisca, elde ettikleri şampiyonlukla ilgili olarak görüşlerini paylaştı.

Talisca: Benim için böbreğini satan var
Talisca: Benim için böbreğini satan var
GİRİŞ 30.05.2017 08:59 GÜNCELLEME 30.05.2017 09:26

Süper Lig’de geçen gün oynanan Gaziantepspor mücadelesinde attığı 2 golle 4-0’lık galibiyete önemli bir katkı sağlayan Anderson Talisca, elde ettikleri şampiyonlukla ilgili olarak görüşlerini paylaştı. TRT Spor’a konuşan Brezilyalı futbolcu, “Kendimi şanslı hissediyorum. İlk senemde şampiyon oldum. Çok mücadele ettik, zorlandık. Ama bunlardan galip çıkmayı başardık. Antrenmandan sonra sürekli şut çalışıyorum. Quaresma’nın dediği gibi kafamıza eseni yapıyoruz. Ama arkasında çok çalışma ve zeka da var” ifadelerini kullandı.

‘İlgi beni gururlandırıyor’

Portekiz devi Benfica’dan 25 milyon Euro’luk (100 milyon TL) opsiyonla 1+1 yıllığına kiralanan genç futbolcu, kulüpteki geleceğiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon da takımda görev yapacak olan Talisca, “Ben Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Benfica ile kontrat işleri kulüplerin arasında olan bir şey. Biz ailecek burayı sevdik. Komik yorumları ben de gördüm. Benim için arabasını hatta böbreğini satan gördüm. Taraftarın bana olan desteğini görmek beni gururlandırıyor” yorumunu yaptı.