Talisca açıkladı! 'Burada kalmak istiyorum ama...'

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, takımdaki son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlıların genç futbolcusu, burada kalmak istediğini belirtti.

Talisca açıkladı! 'Burada kalmak istiyorum ama...'
Talisca açıkladı! 'Burada kalmak istiyorum ama...'
GİRİŞ 29.05.2017 15:48 GÜNCELLEME 29.05.2017 15:50

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca ilk geldiği senesinde şampiyonluk yaşadığını belirterek "Portekiz'den Türkiye'ye geldim. Evet şanslıyım ilk senemde şampiyon oldum. Çok mutluyum. Uzun bir savaş verdik, ama bu savaştan zaferle çıkmayı başardık." ifadelerini kullandı.

Taraftarın sevgilisi olan Talisca, "Şampiyon olmak isteyen bir takımda oynamak istiyordum. Şampiyon olacağımızı da biliyordum. Bir yol haritamız vardı. O doğrultuda yürüdük. Her şey beklediğim gibi oldu." dedi.

"Kafamıza eseni yapıyoruz"

Şut tekniği hakkında konuşan 23 yaşındaki futbolcu "Allah'ın verdiği bir yetenek var ama bu şutlar için bıkmadan çalışıyoruz. Kafamıza eseni yapıyoruz ama onun altında hem yetenek var hem de uzun bir çalışma var." sözlerini sarf etti. 

"Her zaman kalmak istediğimi açıkça belirttim"

Siyah beyazlıların 94 numarası "Her zaman kalmak istediğimi açıkça belirttim. Bundan sonraki durum Benfica ile Beşiktaş arasında... Ailem burayı sevdi. İstanbul'u, Türkiye'yi, Beşiktaş'ı benimsedik. Bunları bensimeme yardımcı olan Quaresma'ydı. Çıktık ev baktık, nerede yemek yiyeceğimizi gösterdi. Portekiz'de farklı yorumlar yapılıyor kendisi için ama buraya uyum açısında çok büyük bir faktörü olduğunu gösterebiliriz." diyerek takımdaki geleceği hakkında son durumu açıkladı.

KAYNAK: TRTSPOR