Şenol Güneş'ten şampiyonluk sonrası ilk sözler!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten şampiyonluk sonrası ilk sözler!
Şenol Güneş'ten şampiyonluk sonrası ilk sözler!
GİRİŞ 28.05.2017 21:06 GÜNCELLEME 28.05.2017 21:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İşte Şenol Güneş'in maç sonu yayıncı kuruluşa sözleri:

"Sözün bittiği yerdeyiz. Çok sıkıntılarımız oldu. Bu takım, bütün yarışlardan geldi. En rahatlayacağımız dönemlerde maçlar kaybettik. Şampiyon olmak güzel.

Futbol adına iyi işler yaptık. Yönetimi tebrik ediyorum ama sahada ter döken, karakteriyle şampiyon olan futbolcuları tebrik ediyorum. Taraftarlara teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Seyircinin az olduğu dönemde stadyumları dolduran taraftarları kutluyorum. Bu takımın hedefi şampiyonluk değildi. Güzel futbol oynamaktır.

Hedefi şampiyonluk koyunca baskı kuruyorsunuz. Güzel futbolla biz bu baskıyı kaldırıyoruz. Hala 1 maçımız var. Ben takımın çalışan elemanıyım. Bize bir görev verildi. Yarın verilmeyebilir. Görevim devam ediyor. Bazıları bir şeyler konuştu diye her şeye cevap verilmez. Yönetimle, başkanla aram iyi. Bu takımın başarısı için buradayız. Bugün gitsem de 10 yıl kalsam da aynı işi yapacağım.

Gözyaşları olmasın, ölümlü maçlar olmasın. Ben eşime de söylüyorum. Gülü gülene ver, sevgiyi bilene var."

YORUMLAR 18
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş kulübünün bu adamın heykelini dikmesi gerekir. Çünkü ilk kez Fatih Terim dışında bir başka yerli teknik direktör çalıştırdığı takımı iki yıl üst üste şampiyon yapıp yıldız taktırıyor. Gelecek sezonlarda ister Beşiktaş'ı şampiyon yapsın ister yapmasın bir Beşiktaş taraftarı olarak ben Şenol hocayı asla unutmayacağım. Takımın feda dediği bir dönemde alıp nerelere getirdiğini hep birlikte görüyoruz. Bu arada büyük başkan Fikret Ormanı unutmak da büyük ayıp olur. Taraftar olarak Orman ve Güneş soyadının bir başka anlamı olacak kalbimde...
    Cevapla
  • vanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    hakemler sağolsun
    Cevapla
  • partal 6 yıl önce Şikayet Et
    Son maçı Mete Kalkavan'ın yönetmesi anlamlı olmuş. Tam bir gala gibi.. keşke Fırat Aydınus da olsaydı.
    Cevapla
  • Bursalı Kemo. 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 10 sefer şampiyon olsun, hiç üzülmem.Ama bu Güneş çok ağlak bir adam. Kaybettiği zaman ...ağlamalar,hakemler , bahaneler hiç çekilmez.! Hiç sporcu ruhu , centilmenlik yok.
    Cevapla
  • asi 6 yıl önce Şikayet Et
    yav he hee
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen birak öteyi beriyi Bursaya neoldu boyle ligden dusmuş Rizenin yerine kendi dusucek nerdeyse.Onca avantajlı yerden geldigi duruma bak
    Cevapla
  • erolyvz 6 yıl önce Şikayet Et
    "Gülü gülene ver, sevgiyi bilene var." çok güzel bir söz hocam Galatasaray taraftarı olarak kalpten tebrik ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle