Fikret Orman'dan Talisca'ya ceza yorumu 'Bence...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, PFDK'nın Talisca'ya verdiği cezayı değerlendirdi.

Fikret Orman'dan Talisca'ya ceza yorumu 'Bence...'
Fikret Orman'dan Talisca'ya ceza yorumu 'Bence...'
GİRİŞ 15.05.2017 14:37 GÜNCELLEME 15.05.2017 14:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan derbi sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonal Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Talisca'ya verilen cezaya ilişkin "Talisca'ya verilen 1 maçlık ceza bence fazlaydı." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yapılacak Bursaspor-Beşiktaş maçını izlemek için Bursa'ya gelen Orman, Yalova'da İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık'ı ziyaret etti.

Emniyet müdürlüğü çıkışında bir basın mensubunun Bursaspor karşısında olası puan kaybı durumunda şampiyonluk yarışının ne olacağına yönelik sorusuna Orman, "Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık'ı seviyorum. Bu yüzden onu ziyaret ettim. İyi moralle geldik. İyi moralle Bursa'dan ayrılacağız." yanıtını verdi.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel'e el hareketi yaptığı gerekçesiyle PFDK tarafından 1 maç ceza alan oyuncuları Talisca ile ilgili soru üzerine ise Orman, "Talisca'ya verilen 1 maçlık ceza bence fazlaydı." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Anti8taş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların olduğu yerde beyin vücudu terk edip koşarak koşar
    Cevapla
  • yapmabeya 6 yıl önce Şikayet Et
    keşkem yarım maç ceza verselermiş.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    45 dk mı verselerdi
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söylüyorsun sn ormancı !!!!!!!!!;Hatda o işareti yap dı diye o zarta sizler ödül bile vermeliydiniz DEĞİL Mİ ?ALLAH islah etsin seni ve senin gibi düşünenleri
    Cevapla