Talisca Beşiktaş'a şart koştu! 'Kalırsam...'

Beşiktaş'tan yılda 1.5 milyon euro alan Brezilyalı futbolcu Talisca'nın yönetime 3 milyon euro şartı koştuğu iddia edildi.

Talisca Beşiktaş'a şart koştu! 'Kalırsam...'
Talisca Beşiktaş'a şart koştu! 'Kalırsam...'
GİRİŞ 11.05.2017 10:36 GÜNCELLEME 11.05.2017 10:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Benfica'dan 2 milyon Euro'ya kiralanan Brezilyalı futbolcuya yıllık 1.5 milyon Euro veriliyor. Eğer sezon sonunda bir kulüp Talisca'nın bonservisi için Benfica'ya 25 milyon Euro verirse yıldız oyuncu Siyah-Beyazlı takımdan kopacak.

Beşiktaş Yönetimi, Talisca'nın takımdan ayrılma endişesini yaşarken Brezilyalı futbolcudan ilginç bir istek geldi. Talisca'nın yönetimle yaptığı görüşmede, "Beşiktaş'ta mutluyum. Burada kendimi buldum. Camiaya da kolay uyum sağladım. Ancak gelecek sezon Beşiktaş'ta kalırsam şu anda aldığım 1.5 milyon Euro'yu kabul etmem. 3 milyon Euro istiyorum" dediği öne sürüldü.

BU SEZON TAKIMA YAPTIĞIM KATKI ORTADA

Talisca' nın bu istek dışında, "Benim ilk isteğim kulübümle anlaşıp bonservisimi almanız. Ancak 25 milyon Euro yüksek bir rakam. Bu parayı kimsenin vereceğini düşünmüyorum. O nedenle burada kalma ihtimalim yüksek. Bu sezon takıma yaptığım katkı da ortada. Bu nedenle istediğim 3 milyon Euro'yu yüksek görmeyeceğinizi düşünüyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi. Yönetimin Talisca'ya net bir cevap vermemesine rağmen bu teklife sıcak baktığı belirlendi.

14 KEZ AĞLARI SARSTI

Beşiktaş'ın Brezilyalı starı Talisca bu sezon 31 resmi maçta oynadı. Siyah- Beyazlı oyuncu bu maçlarda 14 gol kaydetti.

YORUMLAR 2
  • aydaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    cok istiyor ama abubakarin aldigi rakami istemesi cok normal. Taliscanin katkisi daha fazla
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    necibe boşa verilen parayı ona verin
    Cevapla