Gökhan Gönül sinirlendi! '3 yaşında gibisin'

Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Gönül, kısa bir süre önce yaptığı instagram canlı yayınında gelen küfürlere sinirlendi.

Gökhan Gönül sinirlendi! '3 yaşında gibisin'
Gökhan Gönül sinirlendi! '3 yaşında gibisin'
GİRİŞ 09.05.2017 15:38 GÜNCELLEME 09.05.2017 15:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın milli yıldızlarından Gökhan Gönül, kendine ait instagram hesabından canlı yayın yaptı. Oğlu Kuzey'in oyun oynadığı esnada canlı yayın yapıp, gelen soruları yanıtlayan Gökhan, gelen küfürler sonrası ise tepkisini dile getirdi.

Gökhan kendisine küfür eden Fenerbahçeli bir takipçisine, "Sen de 3 yaşındasın galiba. Ettiğin küfürlere bakılırsa..." diye karşılık verdi. Beşiktaş taraftarlarının destek mesajları sonrası küfürlerle ilgili yorum yapan Gönül, "Küfür edenlere takılmayın. Mahkemeye çıkınca ben etmedim, ben yazmadım filan diyorlar" ifadesini kullandı.

Kartal'ın yıldızı canlı yayın yaptığı için pişman olmadığını da belirterek, "Günlük hayatımızda neler yaptığımızı görmüş oldunuz" dedi.

'Son dakika golü üzer'

Fenerbahçe derbisi ile ilgili bazı sorulara da yanıt veren ve son dakika golünü değerlendiren Gökhan, "Son dakikada yenen gole bütün takımlar üzülür. Haliyle hepimiz üzüldük. Ama olmadı. Önemli olan sezonu nasıl bitirdiğimiz" dedi.

İşte Gökhan Gönül'ün diğer açıklamaları:

Allah'ın izniyle inşallah şampiyon olacağız. Futbola başladığımda sağ bek değildim zaten kaleciydim.

Kadıköy'e çok gidiyorum. Orada çoğu zaman yemek de yiyorum. Sevdiğim bir semt orası. Eski takım arkadaşlarım da orada onlarla görüşüyorum orada...

Son saniyede gol yeyince insan ister istemez çok üzülüyor. Rakibimiz atsa belki bu kadar üzücü olmazdı ama kendi hatamızdan dolayı olunca ister istemez sahada böyle tepkiler olabiliyor.

Marcelo'ya kızacak bir şey yok. Ben de kendi kaleme gol attım Kasımpaşa maçında Beck de atmıştı. Birçok maçı Marcelo takıma kazandırmıştır. Futbolda böyle şeyler oluyor.

Volkan benim kardeşim, arkadaşım. Onun beni tehdit ettiği gibi bir şey asla olmaz. Herkes hata yapabilir sahada. O da kendisine bir şey yapıldı herhalde sahada ki haklılığını savunmaya çalıştı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • koy gitsin 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes kendine göre haklıdır iş hayatı da öyle değil mi bir yerde çalışırsın sonra bakarsın olmaz daha iyi şartlar gelir onu değerlediririz bende bir fenerli olarak diyorumki taraftar takımı yani formayı tutar gökhanda kendine göre doğru olanı yapmıştır yolu açık olsun kimseye kızmayın arkadaşlar hayatta her şey olur
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendini acındırmaya çalışma edilen küfürleri savunmuyorum lakin bizim gönlümüzden silindin yaptığın güzel değildi
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Empati onlar sözleşmesi devam ederken devre arası takımını satmadı ismailde sözleşmesi bitince transfer ettik
    Cevapla
  • empati.. 6 yıl önce Şikayet Et
    tümer metin fb ye transfer olunca da aynı mı düşünmüştün? veya feyyaz veya sergen veya oktay v.s.
    Cevapla