Derbide şok! Talisca ve Volkan kapışması!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta Talisca ile Volkan Demirel arasında gerginlik yaşandı.

Derbide şok! Talisca ve Volkan kapışması!
Derbide şok! Talisca ve Volkan kapışması!
GİRİŞ 07.05.2017 21:40 GÜNCELLEME 07.05.2017 21:52
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Topsuz alanda yaşanan ve nedeni belirlenemeyen gerginliğin ardından araya hakem ve futbolcular girdi. Aydınus ve her iki takımdan futbolcuların araya girmesiyle olay yatıştı.

Talisca'nın Volkan Demirel'e yaptığı "orta parmak" işareti gerginliğin dozajını arttırdı. Aydınus, Volkan Demirel'e itirazlarından dolayı sarı kart gösterdi. Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in de Talisca'ya "Senin a.... s..." dediği kameralara yansıdı.

VOLKAN DEMİREL'DEN TALISCA AÇIKLAMASI

"Talisca'nın bana yaptığı bir hareket var, ben kendisinden özür diledim ama o bana orta parmak işareti yaptı. Hakem bunu görmedi, biz sahada da bunu anlatamadık. Van Persie dilini çıkarttı diye ceza aldı, Talisca da ceza almalı. Bunu ben yapsam, Emre yapsa Arda yapsa yer yerinden oynardı ama yabancı futbolcu yapınca bir şey olmuyor. Maçtan sonra da yanına gittim ama olmuyor. Şenol Güneş hocama da söyledim, bunlar yanlış işler. Yarın öbür gün dışarıda Talisca ile karşılaşırız, sorarım tabii."

YORUMLAR 55
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün akşam ve geçen kupa maçın da futboldan başga herşey vardı ;Sahi sizce futbol bu mu oraya dolmuş yığınla car cahiller durmadan bağır ıslık çal ,bir zamanlar dünya kupasın da vuvuzela misali ....
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fenerliyim ama Volkani milli takimi terk edigi icin af etmem ve lyon-besiktas macinda besiktasi testekledim ve agladim cok üzülmüstüm ama burda volkan hakli bence.
    Cevapla
  • abdurrahman bal 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsın demirel
    Cevapla
  • ali osman 6 yıl önce Şikayet Et
    senin görüntülerde küfür ettiğin belli neden ondan bahsetmiyorsun ? hakedene hakkını hakkını verecen buda senin hakkındı sana düşende buydu etme bulma dunyası siz yapınca normal size yapılınca haksızlık mı
    Cevapla
  • cevizkentli 6 yıl önce Şikayet Et
    yani neymiş hakemlerle kolkola yabancı oyuncuların hareketleriyle beraber şampuan beşiktaş bundan sonra da federasyona inancım hiç kalmadı böyle hakemlerle tabiiiii şampuan beşiktaş
    Cevapla
  • 19031903 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyon döneminde en başarılı olan takım BEŞİKTAŞtır. Laf olsun torba dolsun diye yorum yapıp gündem saptırmayalım!!!!
    Cevapla
  • Boş konuşmayalım 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah peygamber aşkına volkan dün taliscanın hareketinin aynısını yaptı uetmedi ana avrat sövdü. Beşiktaşlı oyuncunun anasına sövülerek mi kollanıyor? Senelerdir volkanın ve aziz yildirimin yaptiklarindan da söz edebilir misiniz samimiyseniz? Ama yemez tabi !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle