Lyon maçı sonrası soyunma odasında neler yaşandı?

Lyon'a önceki gün penaltı atışlarında yenilip UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkma fırsatını kaçıran Beşiktaşlı futbolcular, maç sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Lyon maçı sonrası soyunma odasında neler yaşandı?
Lyon maçı sonrası soyunma odasında neler yaşandı?
GİRİŞ 22.04.2017 11:48 GÜNCELLEME 22.04.2017 12:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Özellikle Matej Mitrovic ile birlikte penaltı kaçıran iki isimden biri olan Dusko Tosic tam anlamıyla perişan oldu. Takım arkadaşları, Sırp stopere destek olurken siyah-beyazlılar adına 8. ve son atışı kaçıran Mitrovic'i ise teknik direktör Şenol Güneş teselli etti. 

"OLMAYINCA OLMUYOR"

Soyunma odasında ağızları bıçak açmazken takımı ayağa kaldıran sözler Caner Erkin'den geldi. Yaşadığı aşil tendonu sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve Lyon maçıyla beraber tam 178 gün sonra bir resmi karşılaşmada 18 kişilik kadroya giren 28 yaşındaki oyuncunun, arkadaşlarına "Haydi beyler! Yeter, kaldırın kafanızı yerden. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Yapacak bir şey yok, olmayınca olmuyor. Bir an önce toplanmamız lazım. Üzülmeyin artık. Buraya takılıp kalamayız. Kendimize gelmemiz gerek. Daha lig var, şampiyon olacağız" diye seslendiği öğrenildi. (Vatan)

YORUMLAR 14
  • adnan öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah seneye şampiyonlar liği şampiyonu olacagız
    Cevapla
  • m3hk 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipik türk takımı işte. haydi lige. 3 kulvarı da beceren ne zaman cıkacak acaba. leylada reynada oyuncu olmadıgı zaman takımlarımız avrupayı titretecek eminim.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Beşiktaşın 2016-2017 sezonu boyunca ilk hedefi şampiyon olup 3. yıldızı takmak idi eğer olursa bir UEFA kupası neden olmasın? Beşiktaş hep bu kurgu ile bu sezonu idare etti. Kağıt üzerinde Beşiktaşı parçalayarak eler gözü ile bakılan Olimpik Lyon gibi bir dünya devi karşısında penaltılar sonucu elenmek gerçekten elem verici bir durumdu. Eğer Beşiktaş önümüzdeki sezona ilk hedef olarak Avrupa kupalarından herhangi birini koyarsa alması içten bile değil. Bunu ben değil Olimpik Lyonun kulüp başkanı söylüyor.
    Cevapla
  • Antifetö 6 yıl önce Şikayet Et
    Olympic lyonun dünya devi olduğunu da öğrenmiş olduk.Dinamo Kiewde dünyanın en güçlü takımı bu mantığa göre..
    Cevapla
  • Sadece Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada karsi takimlari tutanlara yaziklar olsun!Sakalasmak güzelde, ama yinede takimimiz Türkiyeyi temsil ediyor.
    Cevapla
  • Siirtli 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi kolay değil tarihinde ilk kez ceyrek final görmüs.Gerci sampiyonlar liginde 6lık 8 lik rekorlari kimseye bırakmiyorlar.Bu konuda final oynarlar.
    Cevapla
  • Aykut 6 yıl önce Şikayet Et
    canın sıkılıyor değil mi :) normaldir ;)
    Cevapla
  • tekvatan 6 yıl önce Şikayet Et
    siirtte yaşayan ingilizlerden misin??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle