Albayrak: Lyon'u çok samimi bulmuyorum!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Olimpik Lyon maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 21.04.2017 02:28 GÜNCELLEME 21.04.2017 09:38

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Lyon'a penaltılarda elendikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu ve ilk maçta Fransa'da yaşanan skandalların Türkiye'de yaşanmadığını vurguladı.

Metin Albayrak şu sözleri kullandı;

''Her şeyin pozitif tarafını yapan bir Beşiktaş vardı. Her şeyiyle pozitif yaptık. Avrupa, herkes gördü. İlk maçta yaşadığımız negatif olayların hiçbiri Türkiye'de olmadı. O anlamda pozitif yanına baktığımızda çok iyi. Futbol bu, sonuna kadar kovaladık. Şans maalesef bizim yanımızda yoktu. Elendik, çok üzgünüz. 

Taraftarımıza buraya geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Stada gelmeyen ve bizi destekleyen tüm Türkiye'ye de teşekkür ediyoruz. Ülkemizi iyi temsil ettiğimiz için gurur duyuyorum. Bu maç ile ilgili ne konuşsak zor, şans onların tarafındaydı. Yolları açık olsun''

''LYON'U SAMİMİ BULMUYORUM''

Albayrak, ayrıca Lyon'un samimi olmadığını söylerken; ''Sayın Servet Yardımcı, ceza ile ilgili elinden geleni yapacağını söyledi, ona da teşekkür ederiz. Çok tecrübeli hukukçularımız var, onlarla konuştuğumuzda bu cezanın geri alınabileceğini söylediler. Biz onlara 2 maçımızı izlettik, onlar bize seyrettirmedi. Biz Lyon'u çok samimi bulmuyoruz, bu aşikar. Hakem endişem yok. Son 8'de, bütün dünyanın izleyeceği maçlarda, hakemin hakkaniyetle yöneteceğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.