Fabri'den itiraf! 'Penaltı atardım ama...'

Beşiktaş-Olimpik Lyon maçının ardından Fabri, mücadeleyi değerlendirdi.

Fabri'den itiraf! 'Penaltı atardım ama...'
Fabri'den itiraf! 'Penaltı atardım ama...'
GİRİŞ 21.04.2017 01:57 GÜNCELLEME 21.04.2017 01:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Fabri'nin maç sonu flaş röportajdaki sözleri:

"Sadece en iyi şekilde işimi yapmaya çalışıyorum. Bazen iyi, bazen kötü oluyor. Skor olarak maçı kazandık aslında. Arkadaşlarım her şeyini koydu. 120 dakika çok büyük oynadık. Her şeyimizi verdik ama penaltılar maçın sonucuna karar verdi. Biz kaybettik."

"DOYA DOYA OYNADIK"

"Avrupa'da oynadığımız maçların tadını çıkardık. Doya doya oynadık. İyi performans gösterdik. Beşiktaş'a geldiğimde büyük bir takıma geldiğimi biliyordum. Avrupa için başarıya oynayan bir takımdı. Günün sonunda elimde kalan, bu güzel Beşiktaş ailesine girdim. Bu durumdan mutluyum.

Taraftara teşekkür etmek lazım. Her maçta geliyorlar, bizi destekliyorlar. Bize güç veriyorlar. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum."

"KALBİM BUNA MÜSAİT DEĞİLDİ"

"Deportivo'da penaltılarda 2. tura geçildiğinde bir penaltı atmıştım. Ama kalbim buna müsait değil, ben tutmayı tercih ederim.

Takım arkadaşlarım olmadan ben bir hiçim. Onların performansı, beni de ön plana çıkarıyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Geçen maçta büyük bir hata yaptım. Bu maçta arkadaşlarım %100'lerini verdiler. Kafamızı kaldırıp şampiyonluk yolunda devam edeceğiz"

Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri, Lyon'a elendikleri maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.

YORUMLAR 1
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    tosiç de çok soğuk kanlıydı neredeyse kaçırdığına bile bizim kadar üzülmedi.
    Cevapla