Maça 2 gün kala Fransızlardan flaş karar!

Lyon, İstanbul'a taraftar getirmeme kararını değiştirdi ve 2 gün sonra Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçına taraftar getirme kararı aldı.

Maça 2 gün kala Fransızlardan flaş karar!
Maça 2 gün kala Fransızlardan flaş karar!
GİRİŞ 18.04.2017 16:37 GÜNCELLEME 18.04.2017 16:37
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Lyon Kulübü, son anda karar değiştirip UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü temsilcimiz Beşiktaş ile oynayacakları çeyrek final rövanş maçında Vodafone Arena'ya taraftar getirme kararı aldı.

Beşiktaş yönetiminin ekstra güvenlik isteyen Fransız kulübüne "Gerek yok. Vodafone Arena bu konuda zaten güvenli bir stat. Ekstra önlem alınmasına ihtiyaç yok" dediği öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün verdiği garanti üzerine Fransız kulübü taraftarlarını İstanbul'a getirmeye karar verdi.

Siyah-beyazlı yönetim, bu gelişme üzerine misafir tribün biletlerini kendi taraftarı için satışa çıkarmaktan son anda vazgeçti.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 36
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim bilir hangi hain planları bu kararı aldırdı. Provökatörlük yapacaklardır çok dikkat etmeli
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam önce gelmiyeceğinizi beyan etmiştiniz, ben de ona göre biletleri kendi seyircime sattım derdim. çok çok biraz bağırıp susarlardı. en azından olay olma ihtimali yok olurdu. bu adamlara güven olmaz. her şeyi yaparlar.
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    maçtaki olayları provöke edebilirler dikkatli olmak gerekir
    Cevapla
  • Murocan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fransızlar insanlığa fransız kalmış değişik bir canlı türleridir. Türk'ün misafirperverliğini gösterip, gözlerine sokalım ve insanlık nedir öğretelim.
    Cevapla
  • sincikli 6 yıl önce Şikayet Et
    maç derhal ertelenmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle