Sürpriz Talisca gelişmesi! Menajeri İstanbul'da

Beşiktaş'ın sezon başında Benfica'dan kiraladığı Talisca'nın menajeri ve avukatı İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı yöneticilerle görüştü.

Sürpriz Talisca gelişmesi! Menajeri İstanbul'da
Sürpriz Talisca gelişmesi! Menajeri İstanbul'da
GİRİŞ 18.04.2017 11:31 GÜNCELLEME 18.04.2017 11:31

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, siyah-beyazlı kulüpte kalmak istediğini her fırsatta dile getiriyor. İstanbul'da mutlu olduğunu ve Beşiktaş'ta oynamaktan memnun olduğunu söyleyen Talisca, menajerini ve avukatını İstanbul'a çağırdı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde bir Talisca zirvesi gerçekleştirildi. Brezilyalı oyuncunun menajeri ve avukatının yer aldığı görüşmeye Beşiktaş adına 2. Başkan Ahmet Nur Çebi katıldı.

Siyah-beyazlı kulübün sezon başında Portekiz'in Benfica takımından 2 yıllığına kiraladığı 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun 23 milyon euroluk satın alma bedeli bulunuyor. Benfica'ya başka bir kulüp tarafından bu rakam teklif edilmezse, Talisca 1 yıl daha kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

ORMAN'IN GÖZDESİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde Talisca transferiyle ilgili “Çok beğendiğimiz bir futbolcu ama bizim ekonomik gerçeklerimiz var. 23 milyon euro bonservis bedeli veremeyiz” söyleminde bulunmuştu. Beşiktaş'ta mutlu olan ve önümüzdeki sezon da siyah-beyazlı formayı giymek isteyen yıldız futbolcu için Fransa'nın Monaco ekibi devreye girdi. Benfica yönetimine Talisca'yı transfer etmek istediklerini söyleyen Monaco yöneticilerinin teklifi 23 milyon euroyu bulursa oyuncu satılabilir. Bunun altındaki bir rakamda ise Talisca, Beşiktaş formasını giymeye devam edecek.