Her şey rapora bağlı! Ceza kapıda...

Lyon ile Beşiktaş arasındaki maça saha olayları damga vurdu. Şimdi gözler yaşanabilecek gelişmelere çevrildi.

GİRİŞ 14.04.2017 09:34 GÜNCELLEME 14.04.2017 14:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki Lyon ile Beşiktaş arasındaki maça saha olayları damga vurdu. Maçtan önce temsilcimiz Beşiktaş taraftarıyla Lyon taraftarı arasında yaşanan olaylar Lyon taraftarının sahaya inmesiyle sonuçlanmıştı.

Maçın hemen ardından "lobi" çalışmalarına başlayan Lyon'da başkan Aulas, İstanbul'daki maçın seyircisiz oynanması için tüm kozlarını oynamaya başlarken; gözler UEFA temsilcisinin raporuna çevrildi. İki takım da taraftarlarının da sebep olduğu tribün olaylarının maçın başlamasına tesir etmesinden dolayı disiplin kuruluna sevk edilecek ve para cezası mı yoksa saha kapama cezası mı verileceği UEFA'nın gözlemcisinin raporu ve iki takımın da daha önceki dosyaları (uyarı, ceza) incelenerek karar verilecek.

UEFA'nın Vodafone Arena'da oynanacak maçtan önce Lyon ve Beşiktaş'a vereceği olası cezaları Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR 6
  • çorumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Fb.li olarak diyorum ki: cezalar pazartesi açıklanacaksa Beşiktaşa haksızlık yapılması durumunda milli bir duruş sergileyip tek yürek olmalıyız ki batı gücümüzü bir kez daha anlasın
    Cevapla
  • Barbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Biri planı diyor, biri PKK provokasyonu diyor...BJK taraftarının hiç bir suçu yok yani. Tribündeki meşaleleri yasak olduğunu bile bile kim yaktı?
    Cevapla
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    planlı programlı işler. zannediyormusunuz ki kupayı doğal yollarla beşiktaşa verirler. barcelonaya beşiktaş ismini verin koyun sahaya, yine de bir türk takım diye türlü oyunlar yaparlar. erovizyonda olduğu gibi, dinamo kiev macında olduğu gibi. ve daha neler neler. elinde sonunda zafer bizim olacak.
    Cevapla
  • asil 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupadaki pkk lı pravakasyon apaçık ortada.
    Cevapla
  • Gurbetci 68 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahceli olarakdan olaylar üzücü tarihde besiktasin bence en iyi kadrosu finala yakisir nedense türk takimlarin basina bir olaylar geliyor simdi ne olacak fransiz oynu basliyacak cezalar türkiyeye gitmiyelim seyircisiz oynayalim olacak avrupa biz türkleri istemiyor insallah besiktas eler fransizlari cok üzüldüm besiktasa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle