Mourinho'nun istediği Beşiktaşlı! Bizzat izlemiş

Manchester United'ın teknik patronu Jose Mourinho, Beşiktaş'ın yıldız ismi Talisca'yı çağırdı.

Mourinho'nun istediği Beşiktaşlı! Bizzat izlemiş
Mourinho'nun istediği Beşiktaşlı! Bizzat izlemiş
GİRİŞ 01.04.2017 12:12 GÜNCELLEME 01.04.2017 12:35

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedeflerine doludizgin devam eden Beşiktaş'ta, sezon sonu için en çok merak edilen konu Anderson Talisca'nın takımda kalıp kalmayacağı...

Benfica'dan kiralık oalrak gelen Brezlyalı futbolcunun sözleşmesi sezon son bitiyor. Beşiktaş Kulübü her ne kadar 1+1 yıllık sözleşme imzalamış olsa da futbolcunun transferinde son söz Benfica yönetiminde. Portekiz'den gelen haberler ise Beşiktaş adına pek olumlu değil.

Zira, siyah beyazlı takımda gösterdiği performansla yıldızını iyice parlatan Talisca, dünyanın en büyük kulüplerinden Manchester United isiyor. 2 yıldır takip ettikleri Talisca'nın özellikle Beşiktaş'ta sergilediği performansı çok beğenen Manchester United yetkilileri, 24 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını Portekiz kulübüne bildirdi. Mourinho'nun, Brezilyalı futbolcunun genç ve çok yönlü bir oyuncu olmasından etkilendiği belirtildi.

Scout ekibinden gelen raporların olumlu olması üzerine harekete geçen Manchester United yetkilileri, Benfica yönetimiyle masaya oturdu. İngiliz ekibinin yöneticileri, Talisca'nın serbest kalma bedeli olan 24 milyon euroyu ödfemeye haızr olduklarını Portekiz kulübüne resmen iletti.

SON SÖZ BENFİCA'DA

Avrupa'dan başka kulüplerin de ilgilendiği genç futbolcunun ise, transferiyle ilgili oalrak yakın çevresine, "Türkiye'de çok mutluyum. Burada hiçbir problemim yok. Gelecek sezon da kalmayı elbetteki çok isterim ama bunun şartları belli. Beni isteyen kulübün öncelikle Benfica ile anlaşması gerekiyor. Transferimde son sözü onlar söyleyecek" dediği belirtildi.

KAYNAK: HÜRRİYET