İtalyan devinin Oğuzhan planı ortaya çıktı!

İtalyan ekibi Roma'nın, sözleşmesi 2018'de bitecek olan Oğuzhan Özyakup'a kanca atması Beşiktaş'ı harekete geçirdi.

İtalyan devinin Oğuzhan planı ortaya çıktı!
İtalyan devinin Oğuzhan planı ortaya çıktı!
GİRİŞ 30.03.2017 10:24 GÜNCELLEME 30.03.2017 10:26

Sevilla’nın geçtiğimiz sezon resmen talip olduğu Oğuzhan bu kez de Roma’nın radarına girince Beşiktaş Yönetimi başarılı futbolcuyla yeni sözleşme yapma hazırlığı içine girdi. Yetenek avcısı olarak bilinen Sevilla Sportif Direktörü Monchi’nin önümüzdeki sezon Roma’da göreve başlayacağı ve Oğuzhan’ı bu kez transfer etmek istediği belirlendi. İtalyan basını, Roma’nın listesine aldığı Oğuzhan Özyakup için 12-13 milyon euro ödeyebileceğini de iddia etti.

Menajeri çağrılacak

Sözleşmesi 2018’de biteceği için Oğuzhan’ı Beşiktaş’ın istediği rakamın altında bir bedelle transfer etme şansı bulunan Roma’nın daha önce de başarılı futbolcuya teklif yaptığı ortaya çıktı. Milli futbolcuyu siyah-beyazlı takıma geldiği ilk dönemde isteyen Çizme ekibinin olumsuz yanıt alınca Fenerbahçe’den Salih Uçan’ı 2 yıllığına kiraladığı ifade edildi.

Oğuzhan sevdasından vazgeçmeyen Roma’nın 2014-2015 sezonunda teklifte bulunduğu ancak Başkan Fikret Orman’ın tam 20 milyon euro istemesi nedeniyle ikinci girişimin de başarısız olduğu aktarıldı. Monchi ile anlaşan Roma’nın, Beşiktaş’la sözleşme yenilemeden önce Oğuzhan’ı kadrosuna katmaya çalıştığı öğrenildi. Tehlikenin farkında olan siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde yetenekli oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırarak masaya oturması bekleniyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL