Beşiktaş'a evinde soğuk duş!

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu.

Beşiktaş'a evinde soğuk duş!
Beşiktaş'a evinde soğuk duş!
GİRİŞ 25.03.2017 18:10 GÜNCELLEME 25.03.2017 18:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ile karşılaşıtı. Vodafone Arena’da oynanan mücadele konuk ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Astra Giurgiu'nun golleri 41'de Ionita, 44'te Bus ve 63'te Stan'dan geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını sonrada oyuna giren Sedat Şahintürk 89'da kaydetti.

Ersan Gülüm 65, Caner ise 72 dakika sahada kalırken, Caner'in mücadeleci görüntüsü dikkat çekti. Ersan Gülüm ise maçın genelinde çok kötü oynayan defans hattı içinde kendini gösterme fırsatı bulamadı.

TOLGA ZENGİN TEPKİ TOPLADI

Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin maçta yaptığı hatalarla yine tepki topladı.

İspanyol kaleci Fabricio'nun transferi ile yedeğe düşen ve uzun zamandır maç yapmayan Tolga, yediği 2. ve 3. golün ardından protesto edildi.

İlk golü uzaktan şutla yiyen Tolga, ikinci golde Ersan Gülüm'e 'bırak' dediği topu ıskalayınca tribünlerden tepki topladı. Siyah Beyazlı taraftarlar 2. ve 3. golden sonra 'Fabri' diye tezahüratta bulundu ve tecrübeli kaleciyi yuhaladı.

Beşiktaş 2. hazırlık maçını 28 Mart Salı günü Nevzat Demir Tesisleri'nde TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile yapacak.

YORUMLAR 2
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    ya gonderin su tolgayi takimdan
    Cevapla
  • bjk li 7 yıl önce Şikayet Et
    fb limisin gs limisin nesin bilmem ama bjk li değilsin.
    Cevapla