Beşiktaş'tan Abdullah Avcı'ya cevap!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan Abdullah Avcı'ya cevap!
Beşiktaş'tan Abdullah Avcı'ya cevap!
GİRİŞ 20.03.2017 23:21 GÜNCELLEME 20.03.2017 23:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, A Spor canlı yayınında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, Abdullah Avcı'nın, "Video hakem uygulaması olsa, şu anda lider bizdik" sözlerine cevap vererek "Kendilerine göre doğrudur. Ben de saymaya kalksam, bizde de birkaç tane şey bulabilirim. Bu argümanları yok edecek bir sistem gelmesinde fayda var" şeklinde konuştu.

"VİDEO HAKEME GEÇİLMELİ"
 
Video hakem uygulamasına olumlu baktığını kaydeden idareci, "Bazı şeylerin önüne geçmek yönünde video hakeme geçilmeli. Hakemler de zor durumda kalıyorlar, onların da elini güçlendirmek anlamında bilişimden, teknolojiden faydalanmakta fayda var. Öbür türlü gözükemeyebiliyor, yanılınabiliyor. Bizler maçın tekrarını birkaç kez izlediğimizde bazen karar veriyoruz. O arada saniyelik bir karar veriliyor, ama şampiyonluk yolunda, düşme yolunda birçok puan önem arz ediyor. Ben pozitif bakıyorum. Futbol Federasyonu bu çerçevede bu düzenlemeyi nasıl yapar, bilmiyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı Hakemlerle uğraşacağına, Kendi futbolcusu Emre ye baksın Fenerlilerin yanında işi ne kendi yanında dursa ya.
    Cevapla
  • vahap 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sezon video hakem olsa GS liderdi resmen doğradılar Galatasarayı ve kimse ses çıkarmıyor. A. Avcı kupa maçında emrenin dirseğine, ofsayt gollere geçin bunları demişti. Şimdi isyan ediyor.bir gs li olarak inş bjk şampiyon olur.
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    bence geçmezler geçerlersede ilk sene iptal ederler. çünkü video hakem gelirse gs her sene şampiyon olur.
    Cevapla
  • hasan61 7 yıl önce Şikayet Et
    video hakemin aylik ücreti bellimi ne kadar alacak.. o zaman hakeme ne gerek var. futbolcular kendi aralarında oynasin önemli pozisyonlarda siren çalsın yeter..
    Cevapla