Şenol Güneş: Takımı eksik bırakması doğru değil!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Takımı eksik bırakması doğru değil!
Şenol Güneş: Takımı eksik bırakması doğru değil!
GİRİŞ 19.03.2017 21:40 GÜNCELLEME 19.03.2017 21:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçı bitiminde oyun hakkında konuşurken, Vincent Aboubakar sorularını da yanıtladı.

"PUAN KAYBETMEYİ HAK ETTİK"

Yorgun oldukları için iyi oynayamadıklarına vurgu yapan Şenol Güneş "Tempolu hızlı oynamak lazımdı. Top kayıpları az yapmak gerekiyordu. Maç oynansın bitsin gibi oynadık. Yorgunluktan dolayı bu oldu. Takımın kazanma isteği vardı ama yorgunluk etki gösterdi. 10 kişi kaldıktan sonra oyun lehimize gelişmedi. Rakip daha iyi gözüktü, bu normaldi. 2 puan kaybetmeyi oyun olarak hak ettik. 10 kişi kalınca pozisyon verdik, bu normal" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ABOUBAKAR SÖZLERİ

Vincent Aboubakar'ın Olympiakos maçının ardından Antalyaspor karşılaşmasında da atılması hakkında konuşan Şenol Güneş "10 kişi kalınca ve yorgun olunca sıkıntı olacak. Kaleci topu atınca, önünde durdu ve hakem attı. Doğru mu bilmiyorum ama sarı kartı varken bunu yapmamalıydı. Bir şeyler yapmaya kalktı ama hata oldu. Üst üste geldi. Onun gibi bir oyuncunun daha dikkatli olması gerekiyor. Dersler çıkarması gerekiyor. Takımı eksik bırakması doğru değil. Bunu suçlayıcı anlamda söylemiyorum" diye konuştu.

"GİDEN 2 PUANDA BENİM HATAM VAR"

"Sizce 1 puan iyi mi?" sorusuna yanıt veren Şenol Güneş "Oyuna bakarsak 1 puan iyidir. Ancak bu puan hedef değil. İstemediğimiz şekilde sıkıcı bir oyun oldu. Benlik de hata vardı, iki oyuncu değiştirdim. 10 kişi kalınca hesaplar olmadı. Talisca olsaydı top tutabilirdi. Bazen futbolda beklemediğiniz kart olunca bu durum ortaya çıkabiliyor. Giden 2 puanda benim hatam var" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • şakir 7 yıl önce Şikayet Et
    tarafter da futboldan anlamıyo sniejderi filan sahipleniyo.sniejder fatih terimden sonra yok oldu.takım da öyle 1.700 trilyon ekside klup ben olsam altyapıdan baska bir yerden futbolcu almazdım.popülizm yapmazdım taraftarın isteğiyle takım yönetirsen.böyle olur.ben galatasaraylı olarak fatih terimden sonra oyun görmedim haketmiyolar küme düşsünler.beşiktaşa helal şampiyonluk
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocanın taktiği nedir bilen anlayan var mı? Bjk nin oyun kurulumu gerçekten nedir? Merak ediyorum. Taktik olmazsa tabi yorulursun bilinçsizce koşarak
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Karşısında bjknin taş gibi GS fb olsaydı görürdün sen iki senedir en iyi oynayan takımı..koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.. Geçen sene anladık da bu sene iyi değil kabul edin. Bjknin atakları organize değil!!
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen 2 senedir neredesin kardesim. Turkiyenin en iyi futbolunu zaten bjk oynuyor. Hersey ortada, bugun 10 kisi kalindi ve puan kaybedildi ve hafta ici 10 kisi avrupa maci oynandi, bu maca gore mi konusuyon.
    Cevapla