Orman: Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti, o dönem büyük borç üzerindeydi takım" dedi.

Orman: Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti
Orman: Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti
GİRİŞ 19.03.2017 17:05 GÜNCELLEME 19.03.2017 17:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni bir tesisi siyah-beyazlı kulübe kazandırdı. Mehmet Üstünkaya tesisinin açılışı öğle saatlerinde gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Başkan Fikret Orman, "Son zamanlarda attığımız adımlarla kulüp marka değeri olarak Türk futbol endüstrisinde zirvede yer almıştır. Bütün camiamızın uzun zamandır istediği bir tesis yapma ihtiyacı vardı. Şu anda da Türkiye’nin en şık tesislerinden birini kulübümüze kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Tesise adını verdiğimiz değerli büyüğümüzü de saygıyla anmaktan gurur duyuyorum. Bizim çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti, o dönem büyük borç üzerindeydi takım. O dönemde Mehmet Üstünkaya ve yönetimi hepsi beraber olup kulübe para kazandırıp takımı şampiyon yaptılar. 11 ay gibi bir sürede inşa ettik tesisi. 11 milyon TL üzerinde masraf yaptık. Burası bizim malımız, burası da bizim yerimiz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Evet 7 yıl önce Şikayet Et
    başkanım borsada beşiktaş hisseleri çakıldı bu nasıl iş? sportif başarı var,tesıs acılıyor borsada çakılıyoruz hayırdır?
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Eski bir beşiktaş fanatiği olarak alt yapıdan yetişen oyunculara kıranmı düştü ki 11 kişilik takımda 8 tanesi yabancı bari takımın adınıda yabacı olarak değiştirin olsun bitsin
    Cevapla
  • blue 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok efendi adamsın başkanım.Büyük başkan böyle olur. .
    Cevapla
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    siyasette Tayyip Erdogan ne ise futbolda da bu adam derim. beşiktaşı kademeli olarak marka haline getiriyor. tebrikler....
    Cevapla