'Hocam, takım arkadaşlarım ne dese haklılar!'

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın, Olympiakos maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle üzüntüden kahrolduğu öğrenildi.

'Hocam, takım arkadaşlarım ne dese haklılar!'
'Hocam, takım arkadaşlarım ne dese haklılar!'
GİRİŞ 18.03.2017 10:41 GÜNCELLEME 18.03.2017 10:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Karşılaşma sonrası takım arkadaşları ve teknik heyetten özür dileyen Kamerunlu futbolcunun, "Yapmamam gereken bir hareketti. Savunulacak bir tarafı yok. Neredeyse bütün Olympiakos savunması üzerime oynadı. Sadece İstanbul'daki maçta değil, Atina'da da aynı tarz tacizleri oldu. Kendimi kontrol etmeliydim. Çok üzgünüm. Yönetim, hocam, takım arkadaşlarım ve taraftarlar ne dese haklılar" ifadelerini kullandığı belirlendi.

"Kendimi affettirmek istiyorum"

Siyah - beyazlı takımı Avrupa'da yalnız bıraktığı için üzgün olan ve dünkü antrenmanda ağzını bıçak açmayan Vincent Aboubakar'ın aynı zamanda yakın çevresine de "Ligin kalan maçlarında daha fazla gol atarak şampiyonluğa katkı sağlamak ve kendimi affettirmek istiyorum. Bu durumu mutlaka telafi etmeliyim. Çok iyi başladığım bir maçta arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Hem Avrupa'da hem de ligde hedefimiz şampiyonluk. İki kulvarda sonuna kadar gitmeyi çok arzuluyorum" dediği bildirildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    gönder gitsin
    Cevapla
  • vtn 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten pişman birine her zaman şans verilmeli
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    buradaki yorumlar ile taraftar hala şenol güneşi tanımadığı anlaşılıyor.. bu iş belki de bjk ya çok faydası olacak adam daha gayretli olacağım diyor ve olacaktırda. enıl güneş daha çok sahip çıkacaktır.qeresmaya sahip çıktığı gibi..şenol güneş bir hocadan ziyade iyi bir eğitmendir..
    Cevapla
  • şanlıurfali kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    bence gitmeli , bir futbolcu nun görevi futbol dur her ne olur ise olsun , öyle bir maçta yüreğimizi ağzımiza getirdin hele daha ilk yarıda lüzumsuz bir hareket ile topsuz alan da oyun dam atılmayi göze alıyorsun bir de, amaç farklı kendi düşüncem ilk yarıda bunu göze alır isen maçı sattin demek tir, söylenecek tek söz gönderilmesi gerek.
    Cevapla
  • Evet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam dengesiz takıma yaklaştırmak bile tehlikeli.asla forma verilmemeli ligde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle