İşte Vodafone Arena'yı ayağa kaldıran o adam!

Beşiktaş'ın 51 dakika boyunca 10 kişi oynayıp 4-1 kazandığı Olympiakos maçına damga vuran olaylardan biri de taraftarın tüylerini diken diken eden 'anons'tu...

GİRİŞ 17.03.2017 17:20 GÜNCELLEME 17.03.2017 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Olympiakos karşısında 2-1 öndeyken 39. dakikada Aboubakar'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Olympiakos en azından maçı 2-2'ye getirip tur atlamayı planlıyordu. İlk yarının kalan dakikalarında Olympiakos, Beşiktaş kalesini ablukaya aldı. Ancak Siyah-Beyazlılar gol izni vermedi. Devre arasında gerginlik ve endişe vardı.

İkinci yarı başladığında Beşiktaş önce rakibin ataklarını durdurdu.

71. dakikada tüm stadı ayağa kaldıran bir anons yapıldı.

Anonsta, "Biz burada Paris Saint German'i, Barcelona'yı büyük Beşiktaş taraftarıyla yendik. Haydi..." deniliyordu.

Bu anonsun ardından Arena'da kulakları sağır eden bir uğultu başladı. Taraftarın desteği, takımın direnci daha da arttı. Birkaç dakika sonra Beşiktaşlı futbolcuların müthiş paslaşmalarının ardından tribünleri ayağa kaldıran 3. gol Babel'in ayağından geldi. Beşiktaş Cenk'in golüyle de farka koştu.

 PSG MAÇINDA DA ANONS YAPMIŞ

Beşiktaş taraftarının sosyal medyada çokca paylaştığı 'anonsçu abi', statta 30 yıldır anons yapan Erkan Ulusel. Ulusel normalde bu tip durumlarda anons yapmadıklarını, stresli maçın atmosferiyle bir anda söylediğini belirtiyor. Ulusel, "Bir anda söyledim,'Paris Saint German'i de böyle yendik' diye. Tam hatırlayamıyorum. Bir anda büyük uğultu başladı. Sonra da golü attık" diyor.

SÜLEYMAN BAŞKAN FIRÇA ATMIŞTI

Ulusel, 1997 yılında Beşiktaş'ın Paris Saint German'i devirdiği maçta da anons yapmış. Erkan Ulusel "Yağmurlu bir gündü. O maçta da stat hoparlöründen anons yapmıştım. Haydi 10 dakika kaldı, takıma destek" diye. 'Haydi Ertuğrul, haydi kapalı' demişim. Ancak ben anonsun stattan duyulacağını sanmıştım. Yayına da yansımış" diyor. Ulusel bu nedenle Beşiktaş'ın efsane başkanı, merhum Süleyman Seba'dan fırça yediğini anlatıyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 1
  • beyaz kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuzhelal sana o anos çok iyi geldi böyle bir şey olamaz 40 bin kişi ayataydı
    Cevapla