Beşiktaş'tan kura yorumu: Allah hakem şansı versin

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile eşleşen Beşiktaş'ta yöneticiler kurayı değerlendirdi.

Beşiktaş'tan kura yorumu: Allah hakem şansı versin
Beşiktaş'tan kura yorumu: Allah hakem şansı versin
GİRİŞ 17.03.2017 15:31 GÜNCELLEME 17.03.2017 17:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Lyon'un zor bir rakip olduğunu belirten Orman, "Lyon zor bir rakip ama artık ilk 8'de olduğumuza göre kolayı zoru yok. Beşiktaş da kolay bir rakip değil. İyi oyuncuları ve iyi teknik direktörü olan bir takım. Elimizden geleni yapacağız. Maçlar oynanmadan kazanılmaz ya da kaydedilmez. Ben umutluyum açıkçası. Biz Liverpool'u eledik. Benfica maçında 3-0'dan geri geldik. Lyon'un da bu takımlardan çok bir farkı yok. Gideceğiz ve elimizden geleni yapacağız. Allah futbol şansı ve hakem şansı versin. Dinamo Kiev maçındaki gibi ahlaksız bir hakem olmasın ondan sonrasında futbolcularla birlikte geçeriz turu." dedi.

"HEDEFİMİZ KUPA"

Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra UEFA AVrupa Ligi'nde bir hedef belirleyip belirlemedikleri sorulan Orman, "Öyle bir sohbetimiz olmadı. Beşiktaş tesisleriyle, futbolcularıyla, stadıyla, taraftarıyla bu kupaları alacak bir takım. Hedefimiz tabii ki kupa." ifadelerini kullandı.

"ERKEN FİNAL"

Beşiktaş ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise "Sonuçta bu da bir futbol. Lyon'u eleyip yolumuza devam etmek zorundayız. Ben kötümser değilim, Beşiktaş çok güçlü takım. En iyi iki takım karşılaştı. Beşiktaş, zevkli bir Lyon maçı seyredecek burada. Lyon da diyordur ki, "Çıka çıka Beşiktaş mı çıktı" Onlar da mutlu değil. Erken final.

Bu takım buraya çok kolay gelmedi. 5 senelik stratejinin ürünü. Son maçı sahamızda oynayacağız. Biliyorsunuz bizim 12. oyuncumuz taraftar, onlar halleder." dedi.

"MANCHESTER UNITED İLE FİNALDE KARŞILAŞACAĞIZ"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ise, "Manchester United çıkmadı. Demek ki onlarla finalde karşılaşacağız. İnanmış bir camia var. Haddimizi biliyoruz, ayaklarımız sağlam basıyor. Ligi de Avrupa'yı da beraber götürmek istiyoruz. Ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Beşiktaş olarak herkesi güldürüyoruz. Biz kendimize çok güveniyoruz."

YORUMLAR 11
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    fb liyiz ama .sonunu kadar bjk liyiz..vatan millet sevgisi imandandır ..spor sevgi dostluk kardeşliktir...stattaki hain holiganlar tesbit edilip tekrar rakip demeden yanyana maç izlemeliyiz
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsın bjk
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasaray taraftarı olarak gönlüm beşiktaş'ın turu geçmesinden yana. Ama gerçekçi bakmak gerekirse Lyon, tur için bir adım önde. Yüksek ihtimal Lyon tur atlar. Umarım yanılırım.
    Cevapla
  • usta 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçe'li olarak Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Beşiktaş Lyon'uda eleyecek. Ama Abubakar gibi boşu boşuna kırmızı kart görmezlerse
    Cevapla
  • MEHMET ŞEN 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk bu turu geçer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle