Sirtaki çıldırttı! "Utanç verici! Türkler..."

Beşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale çıkması Yunan basınında geniş yer kapladı.

Sirtaki çıldırttı! "Utanç verici! Türkler..."
Sirtaki çıldırttı! "Utanç verici! Türkler..."
GİRİŞ 17.03.2017 10:19 GÜNCELLEME 17.03.2017 12:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale çıkması Yunan basınında da gündem oldu. 

Beşiktaş'ın zaferini, Olympiakos'un kalecisi Nicola Leali'ye bağlayan gazeteler "Beşiktaş turu haketti" diye de yazdılar. Yunan basını özellikle Beşiktaş'ın 4. golü sonrası ve maç sonu çalan Sırtaki'yi de manşetlerine taşıdılar. 

"UTANÇ VERİCİ, TÜRKLER SİRTAKİ İLE..."

Yunanistan'ın önemli gazetelerinden Newsit maç manşetine "Utanç verici" diye yazarken 4. Golden sonra gelen Sirtaki için ise "Türkler haklı galibiyetini Sirtaki çalarak kutladı" diye yazdı. 

KALECİ LEALİ HEDEFTE! "SİRTAKİ..."

Bir diğer Yunan gazetesi olan Ethnos ise "Yaralı Beşiktaş Olympiakos'a izin vermedi" manşetini atarken. Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasına rağmen oyundan hiç kopmadığını ve Olympiakos kalecisi Leali sayesinde maçı 4-1 kazandığını yazan gazete "Olympiakos kaynağı buldu ama suyu içemedi" diye de yazdı. Beşiktaş taraftarına da değinen Ethnos "Sirtakiyi Türkler yaptı. Maç boyunca takımlarına destek veren Türkler 4. Golden sonra Sirtaki ile eğlendi" diye yazdı. 

"TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI"

Kathimerini gazetesi de "Olympiakos ağır bir yenilgi ile Avrupa Ligi'ne veda etti" manşetini attı. Pire ekibinin İstanbul'da Beşiktaş karşısında hiçbir varlık gösteremediğini belirten gazete "Tam bir hayal kırıklığı oldu" diye yazdı.

YORUMLAR 12
  • fsm osmanlí 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir sivaslı yiğido olarak avrupada oynayan tüm takımlarımıza başarılar dilerim.beşiktaş sen beşiktaşı değil ülkeni temsil ediyorsun.Allah final yolunuzu açık etsin.o.lyonu da geç referandum öncesi şöyle fransızlarada bir osmanlı tokadı at(#evett).
    Cevapla
  • Divane 7 yıl önce Şikayet Et
    Türklerle oyun oynadıklarını düşündüler sadece o yunanlar. Ama Türk ile oyun olmaz, ya sahaya gömülürsün ya da denize dökülürsün. Ruh var hocam ruh :)
    Cevapla
  • Diğer 7 yıl önce Şikayet Et
    maalesef bir günlük beşiktaşlı olduk.
    Cevapla
  • meftun 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'tan 100 yılın trolü : Sırtaki
    Cevapla
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    bir GS li olarak BEŞİKTAŞ ı canı gönülden kutluyorum .. teşekkürler BEŞİKTAŞŞŞŞ bizleri TÜRKİYE halkını sevinçlere boğdun ...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle