Quaresma: "Bıktım bu haberlerden"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Ricardo Quaresma, Olympiakos'u eleyip, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmelerini değerlendirdi.

GİRİŞ 17.03.2017 00:45 GÜNCELLEME 17.03.2017 09:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte Portekizli yıldızın maç sonu sözleri...

''10 kişi kalınca zor oldu. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 10 kişi oynamak tabii ki zordu. 10 kişi kalınca acı çektik, kazandık. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. 

Hoca en iyisini sahaya çıkartacak. Benim aklımda çıkan haberleri siz daha iyi biliyorsunuz. Böyle haberleri duyunca bıkkınlık oluyor, yorgunluk oluyor.''

Quaresma, oğlunun doğduğundan beri kendisine şans getirdiğini söyleyerek, ''Benim hakkımda çıkan haberleri benden daha iyi biliyorsunuz. Bazen doğru olmayan şeyler çıkınca yorgunluk ve bıkkınlık oluyor'' şeklinde konuştu.

Quaresma sözlerini UEFA Avrupa Ligi'nde bundan sonra hangi takım gelirse kazanmak için hazır olduklarını söyleyerek sonlandırdı.

"YORGUNLUK VE BIKKINLIK OLUYOR"

Quaresma, şahsi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilgili olarak ise "Benim hakkımda çıkan haberleri benden daha iyi biliyorsunuz. Bazen doğru olmayan şeyler çıkınca yorgunluk ve bıkkınlık oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 4
  • laedri 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş bu quaresmadan kurtulsun her maç iki gol daha fazla atar. adam resmen takımın el freni gibi.
    Cevapla
  • CAN BAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Leyn BEYAZ MURAT sen hangi maçı izledin de böyle KARA yorumlar yazıyosun geç bu işleri Q7 süper oynadı
    Cevapla
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak Quresma bu maçda yoktu ve yorgun gözüküyordu diyebilirim sana
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    qusresma beş kuruşluk top bile oynamadın. maçın en kötüsüydün
    Cevapla