Şenol Güneş'ten final sözü! 'Türkiye için...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos'u eledikleri UEFA Avrupa Ligi maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 17.03.2017 00:00 GÜNCELLEME 17.03.2017 09:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşte Güneş'in maç sonu görüşleri...

ŞENOL GÜNEŞ: "10 KİŞİ KALMAMIZ..."

Şenol Güneş, Olympiakos maçıyla ilgili değerlendirmesinde "Değişik ve ilginç maç oldu. Bunun da ayrı hikayesi olacak. Normal giden maçta çok basit bir gol yedik, arkasından basit bir kırmızı kartla oyun onların lehine dönmeye başladı. Oyuncularımız yardımlaşarak, seyircinin katkısıyla ve özgüvenle ayakta kaldı. Rakibin yorulacağını biliyorduk ama 10 kişi kalmamız ne getirecek bilmiyorduk. Türkiye için iyi bir skor oldu. Ayrıca aldığımız puanlarla ülke futboluna katkı yapmak sevindirici. Takımı ve taraftarları tebrik ederim. Yönetimi de tebrik ederim." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ABOUBAKAR SÖZLERİ!

UEFA Avrupa Ligi'nde final hedefiyle ilgili görüşü istenen Şenol Güneş, "Bu maçı düşündük ve oynadık. Babel'i ve Aboubakar'ı soruyoruz. 3 gün sonra, 10 gün sonra ne olacak konuşuruz. Konuyu dağıtmayalım. Bunları konuşmamalıyız. Aboubakar hatalı, ben de hatalı olduğunu gördüm. Maçta görmedim ama itişme sonunda kafa teşebbüsü oldu gibi bir durum vardı. Bizim lehimize de penaltı olabilirdi. Hakem ev sahibi olarak lehimize hiçbir şey yapmadı. Oyuncu (Aboubakar) gol atmış, morali yerindeydi. Ne gelişti de atıldı, bilemiyorum. Aboubakar hatalı, tahrik ediliyorsa ve bu tuzağa düşüyorsa doğru bulmuyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE OLSAYDIK..."

Şampiyonlar Ligi'nde olmanın kendisini daha çok mutlu edeceğine vurgu yapan Şenol Güneş "Şampiyonlar Ligi'nde olsaydık daha mutlu olurdum. Ancak burada olmak da kötü bir şey değil. Bundan sonraki turun daha güzel olacağını ve takımın dhaa iyi oynayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"KURA ÇEKİMİNDE KİM GELİRSE..."

Kura çekimi hakkında konuşan başarılı teknik adam "Kura çekiminde rakip kim gelirse gelsin en güzel futbolumuzu oynayıp sonucunu göreceğiz. Bunu hedefliyoruz" dedi.

UEFA KUPASI GARANTİ OLURSA LİGİ BIRAKABİLİRİM"

Basın toplantısında "Avrupa'da 5, ligde 10 maç sonra kupa alabilirsiniz, hangisini istersiniz sorusuna yanıt veren Şenol Güneş "Ligi verin hemen alalım. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde final çıktığımızda kupa garanti olursa ligi bırakabilirim. Çünkü UEFA'yı kazanınca Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiliyor." diye espri yaptı. 

"BAŞAKŞEHİR'E TEŞEKKÜRLER, FATİH TERİM, CUMHURBAŞKANIMIZ..."

Medipol Başakşehir'in attığı tweet ile ilgili konuşan Şenol Güneş "Başakşehir'e teşekkür ediyorum. Ancak iki kulvarda da şampiyonluk isteriz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Fatih Terim, Hikmet Çetin aradı, arkadaşlarımız aradı, hepsine teşekkür ediyorum. Bu sadece bizim Beşiktaş'ın değil, Türkiye'nin maçı" ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ÜÇLÜ İÇİN AÇIKLAMA

Maç sonu üçlü çektirmesi hakkında görüşü istenen Şenol Güneş "Taraftar sevindiği zaman mutluyum. İşini iyi yapan insan her zaman keyiflidir. Şov taraftarına her zaman girmem, yeri gelince yaparız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • ibrase 7 yıl önce Şikayet Et
    üçlü olayına falan girip gaza gelindiyse çeyrek final son olur. futbolcular bazen tüm enerjisini bi amaç için, bi tur için harcar, ve sonrasında başarırsa yarı yolda doyar. sanırım buraya kadarmış. bekleyip görelim.
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca bu sezon Beşiktaş'a 3. yıldızı takarsa misyonunu tamamlayıp Beşiktaş'ın unutulmazları arasına girecek. Bana göre Beşiktaş'ın ilk hedefi 3. yıldız ondan sonra araya sıkıştırılabilirse bir UEFA kupası neden olmasın?
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Abubakar en ağır şekilde cezalandırılmalı
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam şampiyonlar liginde olsaydın Allah muhafaza.. Haline şükret ve bu takıma sadece defansta değil de ileri hatta da pas yapmasını öğret bence orta saha bomboş adamlar kime pas versem diye bakıyor kimse birbirinin yanına yardıma gelmiyor. Babelin 2 golünde de kaleci üzerine gelen topu yedi. Dün turu siz geçmediniz Sadece ikram edil di. Bence bunu görüp final sözleri yapmalı yoksa 10 gün sonra tek hedef lig şampiyonluğu olur
    Cevapla
  • EMEKLI ÖGRETMEN 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon,da adama hic istedigi oyunculari almadilar.Besiktas öyle yapmadi ama...Birde Facebook da Hocanin resimi paylasiliyor Besiktas taraftari 54 bin kisi begni yapiyor..Trabzonspor sayfalarinda da adama küfür ediyorlar..Kendi insnaimizin kiymetini bilmiyoruz..Tebrikler Besiktas camiasi,tebrikler BÜYÜK Hoca Senol GÜNES.
    Cevapla