Başakşehir'den Beşiktaş'a esprili gönderme

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 1-1'in rövanşında Yunan ekibi Olympiakos'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Başakşehir'den Beşiktaş'a esprili gönderme
Başakşehir'den Beşiktaş'a esprili gönderme
GİRİŞ 16.03.2017 23:25 GÜNCELLEME 17.03.2017 12:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Kulübü, Yunanistan ekibi Olympiakos'u 4-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselen Beşiktaş için esprili bir tebrik mesajı paylaştı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı içinde olan Medipol Başakşehir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çeyrek finalistimiz Beşiktaş'ı kutlar, tüm güçlerini Avrupa kupalarına vermelerini dileriz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • CAN BAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda ilk kez GS dışında bir TÜRK takımını yani BJK yi destekledim son olaylardan sonra Ama bu hafta heriki takımında yenilmesini diliyorum ben inanıyorum ŞAMPİYON CİM BOM
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye liglerinde bunları görmek istiyoruz, bunları konuşalım, gülelim. Ayrıca bir Fenerbahçe taraftarı olarak, Beşiktaş Spor Kulübümüzü ve futbolcularını özellikle tebrik ediyorum, hele hele Osmanlıspor maçından sonra bu galibiyet gönüllerimizi fethetti, zirve yaptı. İnşallah devamı gelecek.
    Cevapla
  • mentalist 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok hoş tebrikler
    Cevapla
  • cerkez 7 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehiri kutluyorum. Çok güzel bir mesaj, tebrik gönderdiler. FB li olarak da Beşiktaşımzın kupayı TR ye getirmesini diliyorum ve inşallah başaracaklar. Avrupa da dualarımız sana Karakartal.
    Cevapla
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence Başakşehir in yaptığı güzel bir şey abartmamak kaydıyla. Alman klüpleri felan sosyal medyadan birbirine cevap veriyorlar baya baya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle