G.Saray ve F.Bahçe'ye mesaj! 'Bizi örnek alsınlar'

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

G.Saray ve F.Bahçe'ye mesaj! 'Bizi örnek alsınlar'
G.Saray ve F.Bahçe'ye mesaj! 'Bizi örnek alsınlar'
GİRİŞ 13.03.2017 16:20 GÜNCELLEME 13.03.2017 16:20

Kayserispor beraberliği için konuşan Çebi, "Çok ciddiye alındığını biliyoruz da, çok daha önemsenmesi gerekiyor. Atina seyehati arkasından bu, acaba diyoruz bir yorgunluk var mı, ama takımımızın dizaynı böyle yapılmadı. Diğerlerinden hala öndeyiz, bu önemli bir konu. Herkesin de bunu bir yere not etmesi lazım" ifadelerini kullandı.

ABOUBAKAR'IN BONSERVİSİ ALINACAK MI?

Son dönemde performansı artan Aboubakar'ın bonservisinin Porto'dan alınıp alınmayacağı sorulan yönetici, "Planlama mayıs sonunda kendini gösterir, o gün öğrenirsiniz. Bugünün konusu değil. Aboubakar'ın Afrika'dan döndükten sonra çıkışı var. Bir kişinin iyi olması çözmüyor, hep beraber iyi olmalıyız" cevabını verdi.

"TUR ŞANSINI YÜKSEK GÖRÜYORUM, AMA..."

Olympiakos ile oynanacak rövanş maçı için görüşlerini aktaran Ahmet Nur Çebi, "Ben tur şansını yüksek görüyorum ama, sonuç itibariyle bir ihtimaldir bu. Takımın ruhu ortada. Olympiakos'tan daha iyi top oynadığımızı düşünüyoruz. Maça çıktığımız gün nasıl performans gösterdiğimiz önemli. Sonuçta Kayserispro 2-2 bitti. Umarım Olympiakos'u eleyerek turu geçeceğiz. Bizim hedefimiz daha yukarısı, o yüzden Olympiakos'u elemeliyiz" dedi.

SERGEN YALÇIN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK PERFORMANSI

Kayserispor'da Sergen Yalçın'ın performansını değerlendiren Beşiktaş yöneticisi, "Beşiktaş'ın her futbolcusu da başarılı oluyor, biz bunlarla gurur duyuyoruz. Sergen hoca Beşiktaşlı ama, profesyonel bir sözleşmesi olan, Kayserispor'u yöneten bir hocamız. Beşiktaşlı olmasından gurur duydum. Sergen hocamızı da tebrik ediyoruz. Futbolculuğu kadar, hocalığının da parlak olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"DİĞER TAKIMLAR BEŞİKTAŞ'I ÖRNEK ALSIN"

Seyirci sayılarının yüksek olması için Beşiktaş'ın örnek alınması gerektiğini vurgulayan Çebi, "Takımlarının statlarının dolması için yöneticilerinin muhlis olmasında fayda var. Kızgın tavırlarla taraftarı yanınıza alamazsınız. Biz Beşiktaş olarak taraftarımızza kırıcı bir davranışımız olmamıştır. Bizim yönetme şeklimizi örnek alırlarsa, bizim kadar taraftar çekeceklerdir. Taraftar artık kızgınlık ve kavgadan hoşlanmıyor" dedi.

"QUARESMA'YA CEZA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Quaresma'ya ceza verme konusunda görüşeceklerini söyleyen deneyimli idareci, "Futbolun patronu Şenol Güneş ve gerekeni yapıyor. Biz yönetici olarak yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğini söyleyebiliriz, ama ceza müessesesi var. Biz nasıl vecibelerimizi yerine getirmediğimizde ceza varsa, futbolcu da yerine getirmediği sürece cezasını ödemek zorundadır. Yönetim Kurulu'nun gündemine gelecektir, biz ceza vermeyi düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

"OYUNCULARIN ÇAĞRILMASI MARKA DEĞERİNİ ARTTIRIR"

Fabri'nin İspanya Milli Takımı'na çağırılacağı haberlerinin sevindirici olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, "Fabri son derece başarılı bir kaleci, etkisini gördük. Bizim oyuncularımızın milli takımlarında yer alması bizim marka değerimizi arttırır, hepsi çağrılır inşallah" diyerek sözlerini noktaladı.