Sergen Yalçın'dan bir çelme de Beşiktaş'a

Lider Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile karşılaştı.

Sergen Yalçın'dan bir çelme de Beşiktaş'a
Sergen Yalçın'dan bir çelme de Beşiktaş'a
GİRİŞ 12.03.2017 20:58 GÜNCELLEME 13.03.2017 01:42
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

BEŞİKTAŞ 2-2 KAYSERİSPOR

Vodafone Arena'da oynanan ve Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini 56 ve 88. dakikalarda Aboubakar atarken Kayserispor'un sayılarını 64. dakikada Umut, 82. dakikada Beck kendi kalesine attı.

Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Kayserispor, Fenerbahçe'yi 4-1, Galatasaray'ı ise deplasmanda 2-1 yendikten sonra Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş, bu sonuçla puanını 54'e, Kayserispor ise 27'ye yükseltti. Beşiktaş, hafta içi Olympiakos ile oynadıktan sonra Antalyaspor deplasmanına gidecek. Kayserispor ise sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybeden Beşiktaş, 24. haftayı Başakşehir'in 2, Galatasaray'ın 8, Fenerbahçe'nin ise 10 puan önünde kapattı.

MAÇTAN DAKİKALAR(İLK YARI)

15. dakikada Beck'in sağdan ortaladığı topa ceza sahası dışında Talisca gelişine sert vurdu ancak meşin yuvarlak kaleci Ahamada'da kaldı. 
17. dakikada soldan Deniz Türüç'ün içeri ortaladığı topu Tosic uzaklaştırmak isterken meşin yuvarlak Lawal'ın önünde kaldı. Nijeryalı oyuncunun ceza yayı önündeki sert şutunu Fabricio uzaklaştırdı. 
25. dakikada Kayserispor gole çok yaklaştı. Soldan Welliton'un yaptığı ortada arka direkte kaleci Fabricio kontrol etmek istediği topu elinden kaçırdı. Umut Bulut'un çevirdiği topu Deniz Türüç kaleye gönderdi ancak Hutchinson meşin yuvarlağa çizgi üstünde uzaklaştırarak gole izin vermedi.
40. dakikada Kayserispor ceza sahasında oluşan karambolde kafalardan seken topu önünde bulan Aboubakar'ın sert şutunda kaleci Ahamada gole engel oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR(İKİNCİ YARI)

46. dakikada Aboubakar'ın pası sonrası ceza yayı üzerinde topla buluşan Talisca'nın şutunda meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.
51. dakikada Aboubakar ceza sahası içinde dönerek topa vurmak isterken meşin yuvarlak Beck'in önünde kaldı. Alman futbolcunun sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Ahamada meşin yuvarlağın kaleye gitmesin önledi.
52. dakikada Varela'nın sol çaprazdan sert şutunda Fabricio topu kornere çeldi.
55. dakikada Beşiktaş 1-0 öne geçti. Oğuzhan Özyakup'un kullandığı köşe vuruşunda arka direğe giden topu önünde bulan Aboubakar'ın sert şutunda meşin yuvarlak filelere gitti.
59. dakikada Talisca'nın ara pasıyla sağ tarafta topla buluşan Beck sol ayağıyla sert vurdu ancak kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.
64. dakikada Kayserispor beraberlik golünü buldu. Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Varela'nın ara pasına hareketlenen Deniz Türüç'ün yerden içeri ortaladığı topu Umut Bulut filelere gönderdi: 1-1
67. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Köşe vuruşunun ardından Kayserispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa Tosic sert vurdu, kaleye giden meşin yuvarlağı önünde bulan Hutchinson'ın altı pas üstündeki dokunuşunda Ahamada topu ayaklarıyla kurtardı.
73. dakikada Talisca'nın çok uzak mesafeden sert şutunu kaleci Ahamada kurtardı. Aynı dakika içinde bir kez daha topla buluşan Brezilyalı oyuncunun şutu yine kalecide kaldı.
82. dakikada Kayserispor 2-1 öne geçti. Kullanılan taç atışının ardından sağdan ceza sahasına giren Deniz Türüç'ün çevirdiği topu Beck ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi.
84. dakikada Talisca'nın uzaktan şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
88. dakikada Beşiktaş, Aboubakar'la beraberliği yakaladı. Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Aboubakar kalecinin yanından topu filelere gönderdi.

Stat: Vodafone Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun 
Beşiktaş: Fabricio, Beck, Marcelo (Dk. 54 Mitrovic), Tosic ,Adriano, Oğuzhan Özyakup, Hutchinson, Aboubakar, Talisca, Babel (Dk. 46 Tolgay Arslan), Cenk Tosun 
Kayserispor: Ahamada, Levent Gülen, Mabiala, Kana Bıyık, Erkan Kaş, Rotman, Lawal (Dk. 75 Douglas), Umut Bulut, Deniz Türüç (Dk. 86 Sow), Varela, Welliton (Dk. 90+4 Hakan Aslantaş)
Goller: Dk. 55 ve 88 Aboubakar (Beşiktaş), Dk. 64 Umut Bulut, Dk. 82 Beck (Kendi kalesine) (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 22 Marcelo, Dk. 75 Beck (Beşiktaş), Dk. 29 Levent Gülen, Dk. 39 Lawal, Dk. 72 Deniz Türüç (Kayserispor)

YORUMLAR 29
  • 3838ks 7 yıl önce Şikayet Et
    helal kayserispor'uma tebrikler
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    2. Golde tosic gene aynı hatayı yaptı bu adam akıllanmıyor. Hatırlarsanız Kiev deplasmanında ilk golde adamı kaçırdı sonra olimpiyakos maçı şimdide aynı hata.. Adam bodoslama dalıyor tutarsa ne ala, tutmazsa ya penaltı ya da gol.. Hiç yakışmıyor bjk ye
    Cevapla
  • Sirdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas gibi bir takimin stoperi tosic kusura bakma senol hocam cok ugrasiyon ama bu tosicten futbolcu olmaz heleki bjk ye hic olmaz
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Barcelonada bir tane bile ispanyol oynamiyor bazen. Takilmayin su yabanci futbolcuya. Herkes kendini gelistirecek. Cok cektik simarik turk futbolculardan
    Cevapla
  • BİLGİNAKREP 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Hiç kimseden çekmedi evlatlarından çektiği kadar tebrikler sergen
    Cevapla
  • köyün hocası 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiye de futbol neden ilerlemiyor sorusunun yantı işte burdaki yorumlarda saklı.. oda şu; kendi başarısını değil!..rakibinin başarısızlığını alkışlamak!..sahiden bu ruh hali insanı mutlu ediyormu?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle