Gökhan Gönül'den büyük iddia!

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül, "UEFA Avrupa Ligi'nde kupa, final neden olmasın. Bunun önünde engel yok." dedi.

Gökhan Gönül'den büyük iddia!
Gökhan Gönül'den büyük iddia!
GİRİŞ 04.03.2017 23:34 GÜNCELLEME 04.03.2017 23:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında takımının tek golünü atan Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğun hayal olmadığını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Maçlara kazanmak için çıkıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi'nden 1 mağlubiyetle elendik. Çıktığımız maçlara öylesine çıkacak halimiz yok. UEFA Avrupa Ligi'nde kupa, final neden olmasın. Bunun önünde engel yok. Daha çok çalışıp daha çok konsantre olup maç maç düşünmek lazım." diye konuştu.

Derbi galibiyetinin anlamlı hale gelmesi için Çaykur Rizespor'u yenmeleri gerektiğini vurgulayan Gökhan, "Puan kaybında derbinin bir anlamı kalmayacaktı. Ligin son haftalarına doğru herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Puan aslanın ağzında. Maçlardan önce kimin favori olduğunun bir önemi yok. Son haftalarda umulmayan puan kayıpları gerçekleşebiliyor. Son dakikalara doğru gol de yiyebilirdik. Hepimiz galibiyetten mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Attığı golden bahseden siyah-beyazlı futbolcu, "Bazen pozisyonu sezersiniz, orada bulunmak istersiniz. Şans da yanınızda olursa top önünüze düşer. Ben de değerlendirdim ve galip ayrıldık." dedi.

Beşiktaşlı taraftarların kendisini sezon başından beri desteklediğini belirten Gökhan Gönül, "Geldiğim günden bugüne kadar her zaman arkamda oldular. Onların gücünü hep hissettim. Sahaya da o bilinçle çıktım. Golden sonra sezon başından beri gösterdikleri sevgileri daha da dışarı çıktı. Sadece benim değil bütün takımın arkasında duruyorlar. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz olacağız." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 16
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel soylemissin ama çok yüksekten atmissin ornek mi istiyorsun son sanpiyonlar ligi maçı herşeyi anlatıyor dereyi görmeden paçaları sivamissin
    Cevapla
  • a.cola 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fb olarak bir turk tamin final olmasi isterim yada finalist turk takimi olsun adi rengi onemli degil
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamı kıskanmayın.Hased iyi bir şey değil.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanan yokki onun bjk ye gitmesinin babas aktörü manejeri ahmet buluttur çünkü ahmet bullut 1 milyon euroyu da ahmet bulut almıştır toplamda 2,5 milyon euro ediyor
    Cevapla
  • cecen313 7 yıl önce Şikayet Et
    paraci gokhan seni
    Cevapla
  • fatihdikmeci 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi para. fenerde aldığı2 .1 milyon bjk aldığı 1.45 milyon. hangi para .tam tersi para için giden ki çok şükür ismail
    Cevapla
  • devlet 7 yıl önce Şikayet Et
    Diğer takım taraftarları toplanmış yine :) gidin önce dağılan takımlarınızı toplayın:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle