Beşiktaş Talisca için resmen harekete geçti!

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Talisca'nın bonservisinin alınması konusunda yeşil ışık yaktı. Başkan Fikret Orman'ın bu konuda sıkı bir çalışma içinde olduğunu söyledi.

Beşiktaş Talisca için resmen harekete geçti!
Beşiktaş Talisca için resmen harekete geçti!
GİRİŞ 28.02.2017 16:57 GÜNCELLEME 28.02.2017 16:57

Lig Radyo'ya konuşan Ürkmezgil, adeta bir transfer kompetanı olan başkan Fikret Orman'ın Talisca'nın bonservisinin alınması konusunda uğraştığını bildirdi.

Ahmet Ürkmezgil " Başkanımız ve transfer ile ilgili yönetici arkadaşlarımız herkesin gördüğü gerçeği görüp konuyla ilgili uğraş veriyorlardır. Bugüne kadarki hamleleri hep başarılı oldu. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır" şeklinde konuştu.

BUGÜNLERE GELMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK

Kulübün 5 yıldır geldiği duruma da özetleyen Genel Sekreter " İlk yönetimde ben yoktum. Dışarıdan bakıyordum. Bırakın takım kurmayı, kulüp nasıl kurtulur, icralar nasıl sonlanır diyorduk. Samet hocanın dediği gibi kulübede oyuncumuz yoktu. Sonra içine girdim.

İnanın eve gitmiyorduk. Nasıl başardık aklım almıyor! Mevzu sadece para da değil; stadın yapılması için manevi de güç gerekiyordu. Çok uğraştık bugünlere geldik. Olcay, Veli, Oğuzhan gibi taze oyuncularla temelleri attık. Bugün o günlerin meyvelerini yiyoruz" dedi. 

Pazartesi günkü derbide kontrollu oynadıklarını bildiren Ahmet Ürkmezgil, son yıllarda derbilerde iyi oyunlarına rağmen kazanamadıklarını, bundan ötürü acılar çektiklerini, bu kez aynı hataya düşmediklerini ifade etti. 

DAHA 12 HAFTA VAR

Şampiyonluk yolunda kesin bir şey söylemenin güç olduğunu ifade eden Ürkmezgil, her üç takımın da rakipleri olduğunu daha 12 haftanın bulunduğunu kaydetti. Şenol Güneş için 'zor adam' tanımlamasının "işi için" doğru olduğunu ifade eden Ahmet

Ürkmezgil, 'hocanın fazla lay-lay'ı, şamatası yoktur. Ancak işi dışındaki anlarda nüktedan ve keyifli bir adamdır. Zorluğu işi için gösterdiği disiplinden kaynaklanır' şeklinde konuştu.