'Şenol Güneş ve Atiba'yı G.Saray'a koysanız...'

Sevilen futbol yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray - Beşiktaş derbisini NTV Spor'da yayınlanan 90 Dakika programında değerlendirdi.

'Şenol Güneş ve Atiba'yı G.Saray'a koysanız...'
'Şenol Güneş ve Atiba'yı G.Saray'a koysanız...'
GİRİŞ 28.02.2017 00:35 GÜNCELLEME 28.02.2017 00:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İşte Demirkol'un derbi değerlendirmeleri

"Galatasaray kötü takım değil ama..."

"Tudor, Karabük'te Beşiktaş'ı yendiysem burada çok rahat kazanırım diyerek bir oyun planı kurguladı. Çok yanlış bir oyun planı değildi. Tudor'un kurduğu oyunda savunma 3'lü mü 4'lü anlamak zor çünkü kaymalar çok oluyor. Conte de böyle oynuyor ama bu oyun sisteminde Sneijder'e yer bulmak çok zor. Tudor, risk alarak Galatasaray'ın güçlü ve Beşiktaş'ın eksi yönlerini göz ardı etti. Bu olabilir ama bunda neden ısrar etti? Bunu anlamak zor. Atınç oynuyor üzerine oynasa bir şey olacak Yasin bir kere gitti mesela penaltı oldu. Tudor, 20. dakikada topa sahip olmayı seçseydi. Şenol Güneş 35. dakikada değişiklik yapmak zorunda kalacaktı. Zaten Tudor istese bu oyuncu grubuyla topa sahip olmaya geçebilirdi ama kendi oyununda ısrar etti. Tolga'ya Galatasaray forması ağır geldi. Sakatlıkla falan alakası yok bunun mental olarak kaldıramıyor formayı. Galatasaray, bu kadar kötü bir takım değil. Podolski, Selçuk, Chedjou, Muslera gibi oyuncular var. Bu oyuncular formda olsa Türkiye'de yanlarına hiçbir futbolcu yaklaşamaz."

"Penaltı verilseydi ne olacaktı?"

 Galatasaray'ın hakem ve oyun şansı yanında değildi. Dışarı çıkacak bir top gol oldu. Penaltı da verilmedi. İki yıldır bu şans yok Galatasaray'da normalde kimse anlamadan kazanırlardı. Galatasaray'ın penaltısı verildi. Gol oldu. Sonra ne olacak? Galatasaray yine bu oyun düzeniyle devam edecekti ve Beşiktaş maçı kazanacaktı yine. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın artık şampiyonluk yarışında olduğu söylenemez. 

"Atiba ve Şenol Güneş'i Galatasaray'a koysanız..."

Şenol Güneş ve Atiba'yı  Beşiktaş'tan çıkar. Galatasaray'a koy. Galatasaray 10 puan önde olur. Atiba, çok önemli bir oyuncu. Arkada Atınç ve önde Talisca ile oynama güveni veriyor. Şenol Güneş büyük bir cesaret gösterdi. Galatasaray deplasmanında oynuyorsun rakip ölüm kalım maçına çıkmış 2.5 savunmacıyla maça çıkıyorsun.

"Hakem penaltıyı verdi sonra geri aldı"

Muslera'nın Babel'e yaptığı pozisyon penaltı bence ama dünyanın hiçbir yerinde çalınmıyor. Neden penaltı? Babel kafayla topa vuruyor sonra Muslera elleriyle Babel'in kafasına vuruyor. Biz de çalınsa kıyamet kopardı. Bence Yasin'in pozisyonu net penaltı. Hakem de çaldı penaltıyı çaldı sonra yardımcı uyardıktan sonra kararını değiştirdi.

YORUMLAR 9
  • Olasılık 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı ayrıca Selçuk'a verilmeyen kırmızı kart ne olacak... Demirkol bence saçmaladın! Beşiktaş'ı herkez tebrik etsin samimi olun.
    Cevapla
  • vgjfgvkhdcvb 7 yıl önce Şikayet Et
    Deli
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam hakem makem her neyse gs fb ve diyerleri hani ne yaptiki futbol desen yok birakin taraftarligi aslana payini verin yazik aslinda futbolu siz olduruyonuz kimse deyil
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yazın bir kenara beşiktas 10 yıldaha şampıyonluk göremez .sevinin eğlenin ama bu hakemlerın kıyagını onümüzdeki sezon başkasına edildiğinde ağlamayın
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde galatasaray çok kötü kaç gol pozisitona girdi kaç tane güzel şut atabildi. Yıldız denilen snejder ne yaptı. Hakem Hata yapar ingilterede frabsada almanyada
    Cevapla
  • Tupcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Tupcu İs basinda hadi yine iyisiniz once ver sonra albpenaltiyi turkiye ligi bitmis okeye donuyor
    Cevapla
  • Enişte 7 yıl önce Şikayet Et
    Seninde zekana hayranım:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle