Şenol Güneş: Artık rakibimiz Başakşehir...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 27.02.2017 22:49 GÜNCELLEME 28.02.2017 11:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Taraftarı arkasına alan çok iyi bir takımla oynadık, kazanmak zorundalardı. Bir lig maçıydı, kazansak da kaybetsek de bizim için lig devam edecekti. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum ve gurur duymak istiyorum. Belki daha iyi hücum edebilirdik. Taraftarımızın sayısı azdı ama etkisi çoktu. Galatasaray'ı böyle bir dönemde yakalamanın avantajını değerlendirdik, Galatasaray da bir arayış içerisinde" dedi.

Herkes istediği şekilde konuşabilir, futbol bu yüzden güzel ama ben şampiyon olduk diyemem. Bunlar sadece yorum. İşin gerçeği; biz oynadığımız futbolla galibiyet almayı istiyoruz, bunu da başardık. Yeteneklerimizi biraz daha iyi kullanmak zorundayız. Biz şu anda sadece diğer takımların önüne geçtik ama hemen arkamızda Başakşehir var. Başakşehir de çok istikrarlı gidiyor. Arkadan gelen takımlar var. Bir maçı kaybettik, her şey bitti diyemezsiniz, o zaman elinizdekileri de kaybedersiniz. Fenerbahçe ve Galatasaray geride kaldı ama onlardan önce Başakşehir var rakibimiz. Yarış bittiyse her şey bittiği anlamına gelmiyor. Bu yüzden de yanlış yönetiliyoruz " şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • Dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol efendi hakemlerden bahset futbol filozofusun sana kıyak edince tupcu niye sesin cikmiyor
    Cevapla
  • Rikodou 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz zaten gazete, tv, olarak..her türlü beşiktaşın şampiyon olması için elinizsen geleni yapıyorsunuz.. Amacınız ne sizin fenerbahçeyi , galatasarayı bitirmek mi... Ligidemi kontrol altına almak istiyosunuz..
    Cevapla
  • sutcu 7 yıl önce Şikayet Et
    hocanin saptamasi normal basaksehirin fisktur avantaji cok iyi bjk rehavete kapilabilir ayrica avrupa maclari yorabilir cok dikkat edilmesi lazim bjk bunu daha once defalarca yasadi.
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ne diyor biri tercüme etsin
    Cevapla
  • Antencı 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamak için tercüme degil de anten takın.
    Cevapla
  • Bordo Mavi Aşk 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılmayacak bisey yok ama anlamak istemeyenler ve çekemeyenler var...sizin gibi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle