Beşiktaş'ta Talisca çılgınlığı! Bonservis...

Beşiktaşlı taraftarlar, bu sezon Benfica’dan kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Talisca’nın bonservisi için harekete geçti.

Beşiktaş'ta Talisca çılgınlığı! Bonservis...
Beşiktaş'ta Talisca çılgınlığı! Bonservis...
GİRİŞ 21.02.2017 14:28 GÜNCELLEME 21.02.2017 16:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilyalı orta saha ortaya koyduğu performansla taraftarların sevgisini kazandı. Son olarak Akhisar Belediyespor ile oynanan karşılaşmada şık bir golle fileleri sarsan 23 yaşındaki oyuncunun bonservisinin alınması için siyah-beyazlı taraftarlar kampanya başlattı. Sosyal medyadan organize olan taraftarlar, 6. kez Kartal Yuvası organizasyonu düzenliyor. Beşiktaş taraftarları tarafından sosyal medyadan yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi:


"Beşiktaş taraftarları olarak daha önceki sezonlarda da kulübümüze katkı sağlamak amaçlı yapmış olduğumuz Kartal Yuvası organizasyonunun bu hafta derbi öncesi 6.’sını gerçekleştireceğiz. Beşiktaş taraftarı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını önceki sezonlarda da herkese gösterdik. Şimdi tekrardan 3. yıldız için birlik ve beraberlik içinde olma zamanı. Taraftar olarak üzerimize düşeni yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Çok sevdiğimiz Talisca’nın bonservisinin alımında ufak da olsa bir katkım olsun diyorsanız 25-26 Şubat 2017 günleri Kartal Yuvalarına akın ediyoruz."

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 2
  • beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    nereye alıyorsunuz, 25 milyon euro, hadi fiko pazarlık etti 20 milyon euro, o paralara dana alır et çiftliği kurarız.
    Cevapla
  • kazım 7 yıl önce Şikayet Et
    Kerizmiyiz olum biz adamlar milyon dolar alıyor, üstüne prim alıyor vs vs ben asgari ücretle tramvayla 200 lira bilet alıp derbi alamıyorum. adamlara para vercem yok yaa
    Cevapla