Şenol Güneş: Bizi bitirebilirler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Bizi bitirebilirler
Şenol Güneş: Bizi bitirebilirler
GİRİŞ 19.02.2017 22:06 GÜNCELLEME 19.02.2017 22:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

"10 DAKİKA TESLİMİYET İÇERİSİNDE GÖRÜNMEMİZ KÖTÜYDÜ"

Oynadıkları futbolu değerlendiren Şenol Güneş, "Oyun olarak kazanmaya ihtiyacımız vardı, Akhisar için de bu geçerliydi. Oyunun genelinde üstünlük bizdeydi. Savunmadan hızlı ataklara çıkmalarını bekliyorduk. 80'den sorna iki forvet oynadıktan sonra skorun da etkisiyle rakip daha fazla geldi. Biz ise ne ofansif ne de defansif iyi değildik. Son bölümde teslimiyet içerisinde görünmemiz bizim için kötü bir tabloydu" dedi.

ŞENOL GHÜNEŞ'TEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Galatasaray derbisi hakkında görüşleri istenen Şenol Güneş "Futbol ciddi bir oyundur. Biz işimizi ciddi yapacağız. Son 10 dakikadaki gibi olmaması gerekiyor. Oynadığımız oyun sonrası sonucu sonuç almak istiyoruz. Maç zamanı gelince konuşulur, oynanır, biter. Lig maratonunda her maç 3 puan. Galatasaray'ın yeni bir hocasıyla iyi bir kadrosu var. motive olacaktır. O gün geldi mi nasıl olacak göreceğiz" diye konuştu.

"SON 10 DAKİKA GİBİ OLURSA BİZİ BİTİREBİLİRLER"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Hapoel Beer Sheva maçına vurgu yapan deneyimli teknik adam "Galatasaray derbisinden önce Perşembe bizim UEFA maçı var. Turu geçmemiz gerekiyor. Akhisar maçındaki son 10 dakika gibi oynarsak bizi bitirirebilirler" diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar samimiyetsiz yorum olurmu ya basta tombalacilar takiminiz sözde yildiz dolu ama sönmüs gelelim Gs topmu oynuyorlar mesala podolski ben hic. Bir zaman bu kadar agrefsiz görmedim yillardan beri izliyorum gelelim Schneidere oda sonunu oynuyor bir mac katki iyi futbol üc mac yok simdi sevgili kardesler sayet futboldan zevk ve seyir alalim diyorsaniz Almanya Ingiltere Ve. Ispanyayi izleyin
    Cevapla
  • ammar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kisiyi hiç sevmiyorum
    Cevapla
  • vatandaş65 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam asla bana samimi gelmedi. nedeni de hırçın bir kedi olarak görürüm kendisini. çok sakin efendi olan adam bir anda çirkinleşebiliyor.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlayisi gıt insanlar, nasil islerine geliyorsa oyle okuyorlar yaziyi. Senol hocanin kast ettigi macin son 10 dakikasini boyle kotu oynarsak ozm Hapoel bizi eler gider dedi.
    Cevapla
  • Kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim Tff ve mhk var Besiktas'ın arkasinda diyorsunuz. demiroren 5 yildir tff nin basinda ve Besiktas bu son 5 yilda 1 kez sampiyonlugu var siz neyin kafasini yasiyorsunuz.Diger buyukler diye tabir ettigimiz takimlar bu sene kotu futbol oynuyorlar niye kabullen miyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle