Tosic'e akreditasyon kartı kimden geldi?

Olaylı derbide kırmızı kart gören ve ikinci yarı saha kenarına gelen Dusko Tosic'in boynuna taktığı akreditasyon kartının kime ait olduğu ortaya çıktı.

Tosic'e akreditasyon kartı kimden geldi?
Tosic'e akreditasyon kartı kimden geldi?
GİRİŞ 09.02.2017 10:32 GÜNCELLEME 09.02.2017 10:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından cevabı en çok merak edilen sorulardan biri de 41. dakikada kırmızı kart gören Dusko Tosic'in devre arasında saha kenarına kadar gelerek boynuna taktığı akreditasyon kartının kime ait olduğuydu.

Profesyonel Futbol Disiplin Talimatı'na göre bu alana girmesi yasak olan Sırp oyuncunun, kadroda bulunmayan ve maçı tribünden izleyen takım arkadaşlarından birinin akreditasyon kartını alarak boynuna taktığı belirlendi. Gördüğü kırmızı kart ve devre arasında yasaklı olduğu bölgeye girmesi nedeniyle önceki gün PFDK'ya sevk edilen Tosic için başkasına ait akreditasyon kartı takması gerekçesiyle bir işlem yapılmamıştı.

Olaylı derbinin ardından tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin yanı sıra Tosic, Van Persie, Teknik Direktör Şenol Güneş ve Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak'la ilgili kararlar bugün açıklanacak.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • carlos 7 yıl önce Şikayet Et
    Mac tarihi Fenerbahce tarihine gececek kara gündür.. sahada oynamadi, kapi arkasinda oynadi--
    Cevapla